Нелюди отруїли 12 кошенят у центрі міста

Нелюди отруїли 12 кошенят у центрі міста
Кошенята жили у дворі цього будинку
  • Ненависники тварин оголосили їм справжню війну.
  • Черговий раз пухнастикам підсипали отруту.

У п’ятницю, 11 грудня нам зателефонувала зоозахисниця Людмила Швець. Стурбованим голосом вона розповіла страшну ситуацію, від якої волосся на голові стає дибки. Просто в центрі міста хтось отруїв кошенят. Трапилося це у дворі п’ятиповерхівки, що на Грушевського, 30. Це будинок поруч з Центром дитячої та юнацької творчості, що більшість місцевих досі називає Будинком піонерів.

Зоозахисниця розповіла нам, що у дворі цього будинку мешканці облаштували будиночки, щоб братам нашим меншим, які змушені жити на вулиці, було легше перезимувати. Та, вочевидь, когось дуже дратували кошенята, бо чиясь «добра» рука підсипала їм отруту. Тваринки помирали у жахливих муках.

Це вже не перший подібний випадок у нашому місті. Місяці зо два тому, теж у центрі міста, на вулиці Героїв Майдану, навпроти магазину «М’ясний майстер» отруїли кота. Мертва тварина лежала пів дня, поки її не забрали.

Відео дня

Увечері Людмила Швець написала про те, що сталося, у Фейсбук.

«Те, що це тяжкий гріх, двонога, безсердечна істота напевно не задумалася.

Думає, що очистила двір від хвостиків, які дарували свою любов (за просто так, на відміну від людини).

Насправді, вчинивши так, взяла гріх, за який відповість і нехай вже зараз б‘є лоба в покаянні, щоб за заподіянне нею не відповідали їі нащадки!!!

Можливо, хтось знає про цю подію і ким це зробленно, напишіть чи зателефонуйте.

Анонімність гарантуємо.

Маємо юристів, які допоможуть нам у цій справі. Стаття 299 «Жорстоке поводження з тваринами» — від 3 до 8 років ув‘язнення.

Зло має бути покаране-тут без варіантів», — написала на своїй Фейсбук-сторінці жінка.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ника Гаврилюк

    Ви серйозно? Посадити людину до в'язниці через якихось котів - це абсурд. Невже тварини вам дорожчі за людей? Як вам так шкода бездомних тварин зробіть для них притулок або заберіть до себе. А то тільки говорите багато, в той час як безпритульні собаки нападають на людей.
  • Читач60

    НЕ ВБИВАЙ (Матвія 19:18)
  • Алексей Костюк

    Якою требі бути гнидою без моральних принципів ,щоб це зробити . Цю паскуду ,яка це зробила треба відправити в в’язницю на максимальний термін .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up