Нещасні випадки та чергування на Водохреще — 101 інформує

Нещасні випадки та чергування на Водохреще — 101 інформує

Рятувальник звітують і застерігають

Напередодні свята — роз’яснювальна робота

Відео дня

Аби запобігти трагічним випадкам, співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №11 м. Козятин 14 січня провели профілактичий рейд, зі священнослужителями та вірянами щодо правил пожежної безпеки, а також заходів безпеки перебування на льоду під час святкування Водохреща. Проведено роз’яснювальну роботу з місцевим населенням про безпечну поведінку на льоду.

Поблизу ставків розміщено листівки із застереженнями, крім того, під час відпрацювання вручено пам’ятки про дотримання правил поведінки на льоду.

Працівники ДСНС звертаються до усіх громадян бути обережними, перебуваючи на льоду. Бережіть своє життя!

Чергування

Козятинські рятувальники чергуватимуть на водоймах району під

час святкування Водохреща. 19 січня працюватимуть тимчасові рятувальні пости.

На кожному з них перебуватимуть 2-3 чоловіки особового складу Державних пожежно-

рятувальних частин. Усі місця масового перебування людей будуть обладнані засобами порятунку людей на воді.

 

Хроніка нещасних випадків

7 січня за межами с. Іванківці легковий автомобіль з’їхав у кювет, внаслідок чого водій був не в змозі самостійно вибратись з автомобіля. На допомогу службі «102» Козятинського відділу поліції було направлено перше відділення на

АЦ-40 (432921) 63б.02 у складі 6 осіб особового складу 11-ДПРЧ м. Козятин.

11 січня в приймальне відділення швидкою медичною допомогою був доставлений громадянин, 1967 року народження (безхатченко) з діагнозом: обмороження пальців обох верхніх кінцівок. Громадянин госпіталізований в хірургічне відділення Козятинської ЦРЛ у стані середньої важкості.

12 січня в с. Козятин на пров. Абрикосовому, з’їхав у кювет вантажний автомобіль «ТАТА», внаслідок чого водій не в змозі самостійно не міг виїхати з кювету. Допомогу по витягуванню автомобіля надавав трактор МТЗ-80 з комунального підприємства м. Козятина, який також не зміг витягнути автомобіль.

У селі Махаринці 11 січня у 8-квартирному одноповерховому будинку знайшли три тіла. Це жінки різного віку — 41, 77, 73 років. За повідомлення Козятинського відділку поліції, три жінки отруїлися чадним газом. Серед загиблих власниця квартири, її сусідка та ще одна жінка,  родинні зв'язки якої встановлюється. Опалення квартири пічне, хоча сам будинок газифікований.))

12 січня о 04 год. 33 хв. на пункт зв'язку 11-ДПРЧ м. Козятин надійшло

повідомлення про те, що в с. Махнівка на вул. Антоновича горить житловий будинок. Загоряння виникло в житловому будинку на орієнтовні площі 4 м кв. Пожежу ліквідовано до прибуття підрозділу ДПРЧ-11 м. Козятин та МПК с. Махнівка місцевим населенням в кількості 4 осіб. Ймовірна причина пожежі – ПППБ при експлуатації пічного опалення.

13 грудня о 6 годині ранку на пункт зв’язку 11-ДПРЧ від чергового відділення поліції надійшло повідомлення про те, що опівночі в м. Козятин на вул.

Грушевського знайдено тіло громадянина, 1978 року народження, який скоїв

суїцид через повішання у власному будинку на дверній ручці.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up