Ніяких Хресних ходів. У Вінницькій області заборонили масові заходи

Ніяких Хресних ходів. У Вінницькій області  заборонили масові заходи
  • Упродовж 20 – 31 серпня на території Вінницької області забороняється проведення масових публічних заходів.
  • Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

На Вінниччині до кінця серпня ввели заборону на проведення масових публічних заходів.

Про це йдеться в наказі начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова та Командувача угруповання військ «Дністер» Андрія Ігнатьєва № 1530/158.

Відповідно до наказу, на території Вінницької області забороняється проведення масових публічних заходів, зокрема хресної ходи до Почаївської Успенської лаври Тернопільської області. Щорічний Хресний хід від Браїлівського монастиря до Почаївської лаври, нагадаємо, відбувається напередодні свята Успіння Богородиці. За традицією, до престольного свята Свято-Успенської Почаївської лаври в обителі сходяться кілька хресних ходів з усієї України.

Відео дня

Наказом також передбачено залучення додаткових сил і засобів для забезпечення додержання відповідних тимчасових обмежень, пов’язаних з дією на території області комендантської години.

— Начальникам районних військових адміністрацій необхідно довести вимоги цього наказу до населення та керівників релігійних громад районів та вжити заходів контролю щодо забезпечення додержання тимчасових обмежень у проведенні масових публічних заходів на території району, зокрема під час пересування організованих груп людей, — йдеться у тексті наказу.

Читайте також:

Відрізані від центру громади. Самгородчани скаржаться на автобус «Вівсяники-Козятин»

Однокласники зібралися через 50 років. Як пройшла зустріч випускників 1972 року школи № 9

 


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up