Нові обмеження і правила у місті через карантин

Нові обмеження і правила у місті через карантин
Усі дитячі майданчики у місті мають закрити
  • У Козятині ввели нові обмеження на період карантину.
  • Рішення про це прийняли на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
  • Відтак карантинні заходи посилили.
     

Усі дитячі та спортивні майданчики у місті вирішили закрити. Це стосується не лише майданчиків у сквері, а й майданчиків у дворах багатоквартирних будинків. Ці місця мають огородити стрічками і встановити таблички та інформаційні знаки.

Поліцейські перевірятимуть, чи обгородили майданчики і чи користуються ними містяни. Зазначимо, що у дворах багатоквартирних будинків закривати майданчики має правління ОСББ, “Управляюча компанія” чи балансоутримувач, в залежності від форми керування будинком. Майданчики по місту закриватимуть Управління освіти та спорту та відділ культури.

Обмежили рух міського транспорту. Зокрема, тимчасово відмінили усі міські маршрути, крім №7 та №3. Виняток становить лише транспорт, що перевозить медичних працівників та працівників екстрених служб, а також людей, що працюють на підприємствах та установах, які забезпечують життєдіяльність міста.

Відео дня

Для осіб з інвалідністю, людей похилого віку та малозахищених верств населення організують доставку продуктів харчування та предметів першої необхідності. Для цього залучать працівників соціальних служб, волонтерів та громадські організації.

Також козятинчанам різних вікових груп рекомендують відвідувати магазини у різний час. Людям віком 60+ радять робити покупки з 8 до 12 години, тим, кому менше 59-ти років,- з 12 до 24 години.

А керівників установ, підприємств та організацій зобов’язали організувати дезінфекцію у житлових, виробничих, навчальних, санітарно-побутових приміщеннях та на прилеглих територіях.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • олег емнов

    А КОГДА ИДТИ В  МАГАЗИН КОМУ 59 ЛЕТ ?

    Елена Удвуд reply олег емнов

    Із 12 години дня до 12 години ночі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up