Обережно, у Козятині ожеледиця

Обережно, у Козятині ожеледиця
  • На тротуарах слизько

Те, що зранку у середу, 8 грудня Козятин перетвориться на каток, було зрозуміло ще у другій половині дня у вівторок - 0 градусів, моросив дощ, було вогко і вже опів на четверту вечора на деревах було обледеніння. Вночі температура опустилася нижче нуля і все те, що накрапало вдень, замерзло. Як наслідок, на тротуарах і дорогах утворилася ожеледиця. "Підливають масла у вогонь" і погодні умови - зараз за вікном -2, але продовжує моросити дощ.

О 7:40 на тротуарі на Героїв Майдану було ще не посипано. Люди здебільшого виходили на зелену зону, бо там трохи легше ходити.

Відео дня

Враховуючи те, як блистить дорожнє покриття, на дорогах теж слизько.

На годиннику 7:55. Посипають територію біля пам'ятника Грушевському.

Так вона виглядає після посипки.

Та якщо на Героїв Майдану ще можна пройти тротуаром, то на Мічуріна справжня ковзанка. Багато людей просто виходять на проїжджу частину, бо там не так слизько. Ті, хто все таки ризикує йти тротуаром, крокують повільно.

Розмова двох жінок, які йшли цією вулицею:

- Треба на взуття піньєточки вдягати, - каже одна жінка іншій.

На вулиці Мічуріна тротуар посипаний тільки перед пішоходом на перехресті з вулицею Грушевського.

На вулиці Грушевського, якщо добре придивитись, видно посипочну суміш, тож тут тротуар посипали, але все одно слизько. Як і на вулиці Героїв Майдану, люди здебільшого виходять на траву.

Вулиця Січових Стрільців. Тут теж вже були комунальники - на тротуарі посипочна суміш.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (19)
  • Мишко Собко

    А освітлення в пров.Козятинський і на Лису гору у с.Флоріанівка вже не треба?Чи "по бумагах" вже закінчено і "кошти освоєні"?А там вже новий рік,інший бюджет...🤨
  • Таня Плис

    А хто має посипати,як вона всіх розрахувала.Зато гроші є на замки Міської Ради.
  • Тетяна Гайдучок

    Це правда теж бачила ,що посипали
  • Таісія Войтова

    Не хочу хвалити владу ,але я за справедливість з досвідку у нас в селі хоч частково але було посипано центральну вулицю і на власні очі бачила машини які посипали, а то що іде дощ і знову намерзає то теж правда

keyboard_arrow_up