Оформити паспорт тепер буде дорожче

Оформити паспорт тепер буде дорожче
  • Про це повідомляє Козятинська міська рада.

Від 1 січня зміниться вартість оформлення паспорта у формі ID-картки та закордонного паспорта, а також посвідок на тимчасове та постійне проживання. Таке нововведення пов'язане із тим, що подорожчали бланки на поліграфічному комбінаті "Україна".

"Громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які здійснили оплату адміністративних послуг та подали заяви для оформлення документів до 31.12.2020, отримають документи за старою ціною.

Відео дня

Ті ж особи, які здійснили оплату адміністративних послуг до 31.12.2020, але заяву для оформлення документів ще не подавали, матимуть можливість здійснити доплату за оформлення документів за тарифами, що діятимуть на момент подачі відповідних заяв", - йдеться на сайті міської ради.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Микола Т.

    Биопаспорт 666
    Штрих-код на лбу (чип)
    – денег не будет…
    – в секонд
    – на дачу
    Интернет – читай: Чип на лбу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up