Олександр Кравчук: «Моє звільнення — це моє бажання. Не через приїзд Борзова»

Олександр Кравчук: «Моє звільнення — це моє бажання. Не через приїзд Борзова»
  • Мешканців Козятинщини на початку тижня сколихнув скандал у козятинській центральній районній лікарні, який розгорівся після приїзду голови Вінницької ОДА Сергія Борзова.

У прямому ефірі вранці 20 квітня на сторінці голови ОДА обласне керівництво розкритикувало стан будівельних робіт майбутнього приймального відділення. Як зазначив Сергій Борзов, цитуємо: «Це жах якийсь, це саме відстаюче відділення, яке є на території Вінницької області»

Разом з тим, від очільниці козятинської громади Тетяни Єрмолаєвої стало відомо про звільнення з посади головного лікаря козятинської ЦРЛ Олександра Кравчука.

Під вечір цього ж дня у козятинській ЦРЛ відбулося засідання. Все знімали на відео, яке потім публікували на сторінці адміністрації медзакладу.

Відео дня

Як прокоментував своє звільнення головний лікар?

— Причина мого звільнення це бажання «виболівше» мною, — пояснює Олександр Кравчук. — Ще 15 квітня я надав заяву міському голові на звільнення за угодою сторін, яке було задовільнено вчора (19 квітня). Я отримав повідомлення про те, що його підтримано. Це черговий крок історії. Що спонукало мене? Це моє бачення не заважати подальшим реформам, які будуть відбуватися. Я про це неодноразово наголошував і думаю, що все буде гаразд.

У промові Олександр Кравчук неодноразово дякував колективу за плідну співпрацю і за те, що на даний момент досягла лікарня. Згадав і відкриття нового пологового відділення, і те, що заклад став опорним.

— Ми перейшли в скрутні часи, відстояли певні позиції, — каже Олександр Кравчук. — Це все спільно, завдячуючи зусиллям колективу. Я б хотів щоб ми в цій історії підвели риску і щоб всі зрозуміли що відбулося — сценарій пишу не я. Я роблю роботу. Я професійна чесна людина, в частині того, що відбувається в останній період. Роблю паузу в цих діях, що було сказано у останньому відео керівництвом області. В мене є підтвердження кожному їхньому слову щодо несправедливого відношення. Це і боротьба з ковідом, всі знають що є централізований кисень в лікарні є. Інше діло скільки його і як він постачається. По-друге, це те що 100% на сьогодні внутрішні роботи вже завершуються. Я буду просити всіх завідуючих відділеннями відвідати і подивитись, що там стоїть і що там є. Завершують наливні поли. 50 % загальних внутрішніх робіт зроблено. Скільки на що хватило коштів. Все інше що відбувається — запити служби безпеки, дві перевірки КРУ, запити центрального управління служби безпеки з Києва, порушенні кримінальні справи по факту наявного обладнання чи не наявного… Всі ці перевірки закінчаться і вони будуть мати наслідки. 

За словами Олександра Кравчука, колегіально він буде продовжувати спілкування зі своїм колективом. Наголосив, що хотів піти у відпустку, але в ці складні часи районна рада йому відмовила

— Мені потрібно здійснювати захист і через те бути осторонь ситуації, знаходячись у відпустці я не можу, і через те я прийняв таке рішення, — продовжує у виступі Кравчук. — Рухатимусь далі, де буду потрібен як фахівець. Залишаю за собою право і як депутата, і як громадянина відстояти честь, тому що трошки інформацію в офісі Президента мають іншу. Все інше — те, що починалось будівництво воно є і я думаю, що все воно і буде. Проект буде завершений і ви побачите, як буде дякувати громада всім початковим справам.Так часто буває, що не все відразу гаразд. Дякую Тетяні Миколаївні, що вона пішла мені на зустріч і вирішила мене відпустити. Мені це не просто, але мені і непросто зрозуміти, я не одну реформу відчував. Прийшов у колектив і сказав, шо буду працювати, поки буду впевнений в тому, що ми рухаємось в правильному напрямку. І ще раз нагадую, не через приїзд Борзова моє звільнення з роботи. Це інше рішення, але я вже давно не вірю в співпадіння.

Наостанок Олександр Кравчук побажав всім здоров’я, наснаги, витримки

— Я щиро всіх поважаю і до нових зустрічей на новому поприщі

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Тетяна Якимова

    Стопудово заднім числом писав заяву.
  • Елена Прус

    Не вірю.
  • Мария Ленская

    Не вірю в щирість слів Кравчука!

    Valentina Mandziuk reply Мария Ленская

    Хто знає, побачимо

    Lilia Bezbah reply Мария Ленская

    Valentina Mandziuk ще може повернутися

    Valentina Mandziuk reply Мария Ленская

    Мария Ленская І правильно робите
  • Дмитро Анатолійович Поліщук

    Борзов приїхав... криси з корабля побігли...... ХА ХА ХА
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up