Олімпійський день у Козятині: як все було

Олімпійський день у Козятині: як все було

Сьогодні, 5 червня, відбулись міськрайонні заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей та Міжнародного Олімпійського дня. Змагалися вихованці дошкільних навчальних закладів, учні шкіл району та міста і дитячо-юнацьких спортивних шкіл. 

Розпочалось свято з Олімпійської легкоатлетичної естафети, після чого колона учасників заходу пройшла вулицями міста Козятина до стадіону «Локомотив», пронісши Прапор України та Олімпійський прапор. 
Традиційно до цього дня влаштовуються різні спортивні свята, проводяться різноманітні пробіги, конкурси, змагання та культурно-мистецькі заходи, щоб залучити максимальне число учасників, поширюючи тим самим олімпійську концепцію «Спорт для всіх».

Як стало відомо з посту у ФБ переможцями легкоатлетичної естафета стала команда школи-інтернат-гімназії.

Відео дня

Детальніше читайтев наступних публікаціях

До вашої уваги фоторепортаж (Козятинська РДА)

Дивіться ще:

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up