Орендарі паїв покращують селянам життя

Орендарі паїв покращують селянам життя

Інвесторська нива

Стало відомо, що ТОВ Сігнет-центр, найпотужніший фінансовий інвестор, змінив маркетинг Козятинщини, інвестувавши мільйони в стосунки з людьми, у яких орендують землю.

Ми неоднаразово розміщали публікації про ТОВ СанАгроСід, директор якого Сергій Бенедичук. Підприємство базово здійснює діяльність в с. Махаринці Козятинського району. Прийшла осінь, що і спонукало нас взяти інтерв’ю у цього молодого фермера.

— Ми писали, що ви перекроїли стосунки у сфері земельних паїв на селі в районі.

Відео дня

— Саме так, наше підприємство молоде, але успішний маркетинг. Соціально відповідальне ставлення до людей, у яких орендуємо паї, зробило фурор. Що цікаво, ми і мети такої не ставили. А вийшов соціальний проект, суть якого в піднятті рівня фінансових стосунків. Та ще й на таку планку, що такий потужний товаровиробник, як підприємство Сігнет-центр вимушене рівнятись на нас. Підняли людям орендну плату, як у нас. Якщо в районі у них приблизно 1500 орендованих паїв, а плату за фактом підняли на сто відсотків, то легко порахувати, що Сігнет-центр інвестував людям порядка до 5-ти мільйонів гривень. Це величезні гроші значно покращують  добробут селян. Само собою не від щедрості своєї сплатили кошти. Ми їх спонукали до таких дій. Тепер і мен, як керівнику неможливо розслаблятися. Тримати на висоті культуру землеробства, в порядних стосунках бути з людьми, які мої партнери.

Так як за фахом я військовий, вітаю всю Україну зі святом Покрови. Достатку в родині! Добра в спілкуванні! Багатого здоров’я!




 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • максим кузьмин

    Красава! Так держать,!
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:04 Масштабна пожежа: показали фото, як рятувальники боролися з наслідками атаки на Вінниччину photo_camera 16:10 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 15:07 Переселенка з Генічеська викладає живопис у музичній школі 14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:56 «Ми на мить забули про війну» 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up