Перемоги, карантинні зони та наші в інстаграм: ТОП новин за вихідні для козятинчан

Перемоги, карантинні зони та наші в інстаграм: ТОП новин за вихідні для козятинчан
  • Ми зібрали найважливіші матеріали за суботу, 23 та неділю, 24 жовтня аби нагадати вам популярні та важливі матеріали на сайті kazatin.com
  • До вашої уваги пропонуємо ТОП новин

Козятин в інстаграм: підбірка яскравих фото тижня, що минає

Щодня у соціальних мережах з'являються нові фотографії, що відображають міські ритми, мальовничі пейзажі, незвичайні місця, а також яскраві події з життя Козятина

Дивіться нашу добірку яскравих, свіжих фото останніх з Instagram тижня, що минає

Відео дня

Наша гімнастка Віолета Юрченко стала Чемпіонкою України

Днями, 18-21 жовтня у м.Вінниці на базі спортивного комплексу ГУНП проходив Чемпіонат України з гімнастики художньої серед школярів по програмі І дорослого розряду, КМС та МС. Протягом чотирьох днів свою майстерність у виконанні індивідуальних та групових вправах демонстрували 263 учасниці з 15 областей України.

— В групових вправах, за програмою І дорослого розряду, Юрченко Віолета стала Чемпіонкою України. Соколова Вероніка, в групових вправах за програмою КМС стала срібною призеркою Чемпіонату України серед 16 команд учасниць

Чотири – у жовтій, стільки ж у червоній. МОЗ оновило карантинну карту України

  • 24 жовтня, Міністерство охорони здоров'я оновило карту зон адаптивного карантину в Україні.
  • В яких зонах знаходяться регіони та яка ситуація на Вінниччині — у матеріалі.

У червоній зоні знаходяться шість областей: Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Одеська, Сумська та Херсонська.

До помаранчевої зони відносяться місто Київ та 14 областей: Волинська, Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Рівненська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька та Чернігівська.

Зазначимо, що з 26 жовтня Рівненську та Миколаївську області можуть перевести у червону зону.

Жовта зона:

  • Вінницька
  • Закарпатська
  • Кіровоградська
  • Полтавська

Вінницький митець Олександр Никитюк увіковічнив місток через Водокачку

Козятинчанам нагадують, що у музеї історії міста Козятин експонується виставка живописних картин художників із 5 міст України, які брали участь в серпні у першому в Козятині пленері «ART-Водокачка».

Експозиція із 17 робіт на полотні приурочена до Дня художника. Картини подаровані Козятинській територіальній громаді для облаштування в майбутньому міської галереї.

Не всі бажаючі художники мали можливість взяти участь саме 7 серпня упленері, зокрема, і наш земляк, художник Олександр Никитюк з Вінниці.

Але минулими вихідними митець знайшов вільний час, щоб відвідати місто свого народження та юності і передав створене полотно розміром 70 Х 80 виконане у цікавій техніці штучного зістарення на запропоновану організаторами пленеру тематику, написане акриловими фарбами, покрите лаком. Олександр увіковічив старий надзвичайно мальовничий, улюблений всіма місток своєї юності на Водокачці під однойменною вище назвою. Щиро дякуємо за дар місту всім митцям і за долучення до проєкту Олександру  Никитюку.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up