Побив і забрав телефон: у Махнівці затримали зловмисника, який напав на місцевого жителя

Побив і забрав телефон: у Махнівці затримали зловмисника, який напав на місцевого жителя
  • У четвер, 24 лютого працівники поліції затримали підозрюваного у пограбуванні 26 – річного жителя Махнівської територіальної громади. Нетверезий правопорушник побив потерпілого та відібрав у нього мобільний телефон. 

Про це йдеться а офіційному сайті Національної поліції Вінницької області.

Близько 17.20 години до поліції звернувся житель села Махнівка та повідомив, що на території місцевого парку на нього напав невідомий чоловік. Застосувавши фізичну силу, він вирвав з рук потерпілого мобільний телефон та втік.

За словами керівника відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділу поліції Романа Андрущака, на місце злочину прибула слідчо - оперативна група поліції. Потерпілий надав поліцейським опис грабіжника та вказав напрямок, куди він побіг.

Відео дня

В ході проведення розшукових заходів та відпрацювання населеного пункту працівники поліції затримали зловмисника. Ним виявився раніше судимий 35 – річний місцевий житель. Мобільний телефон потерпілого поліцейські у нього вилучили.

Зловмисник затриманий. Йому оголосили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання  до шести  років позбавлення волі.

Протокол за затемнені стопи: чому на пост «Махнівка» приїздила слідчо-оперативна група?
Крадуть гроші, б’ються та їздять на підроблених номерах: що ще зафіксували поліцейські?
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up