Події святкової сцени

Події святкової сцени

Святкування в місті з нагоди 143-річчя Козятина добігло кінця. Як усе було грандіозно із знанням справи та продумано і організовано, напишуть на офіційних сторінках міськради.

А ми дамо незалежну оцінку дійству, для тих, хто не брав участі у святкуванні.

У неділю, 16 липня, центральна площа була повна людей. Звучали бурхливі аплодисменти нашим місцевим артистам. Не було людей з явними ознаками сп’яніння. Вправно працювали комунальники, прибираючи залишене сміття за не охайними городянами. І роботу правоохоронців позитивно можна оцінити десь на третину.

Міський голова зачитав з папірця досягнення та плани. Ведуча оголосила прізвища загиблих АТО вців, яким присвоєнні звання Почесного громадянина міста Козятин. Пом’янули хвилиною мовчання всіх загиблих воїнів  АТО. Під час такої процедури гуркотів агрегат надувної гірки і нічого не було чути. Люди, які стояли поблизу цієї гірки, сказали наступне: “Завтра ця гірка здується. А до хлопців, які ціною свого життя зробили нам мир, це просто неповага. Ми повинні пам’ятати за них вічно”.

Відео дня

Потім до очільника міста стали приєднуватись можновладці всіх рівнів. Піднялися на сцену й.гості з Польщі. Мешканців Козятина  вітали з Днем міста та нагороджували кращих працівників. Здивуванню не було меж, коли до кращих приписали й голову квартального комітету №3.

В концертну програму ввійшли виступи місцевих знаменитостей, які не страждають хворобою зірковості. Це Олена Пантєлєєва, Віталіна Бальшанек, Дмитро Плотницький, Тетяна Фабіцька, танцювальні колективи “Елегія”та “Зорянка АРТ”, воркаутці Андря Салинко.

Коли добіг час до виходу на сцену запрошених гостей Арсена Мірзояна і вокалістів з гурту “Chica Band”, першими на сцені з’явились другі. Їхній  виступ сприйняли козятинці всіх поколінь позитивно. З великим запізненням з’явилася головна зірка святкового вечора. Його виступ був оцінений по-різному. Одні влаштували гостю овацію і просили автограф. Інші покидали площу з запитанням, чи не можна було знайти ще когось гіршого. Та поки йшов концерт співака, то людей на площі зменшилось вдвічі.

На питання, як пройшов концерт, більшість відповідали, що класно. Кого хотіли б ще почути чи побачити запитали ми у людей які розходились. До місцевих артистів які виступали опитані добавили тільки два імені. Це хотіли б ще почути Віталія Котовського і Олександра Онофрійчука.

Пройшла молодіжна дискотека. Мешканці міста розійшлись по своїм домівках.

Дивишся  на алею ялинок, між якими посадили комунальники пахучі троянди. Де росли ці квіти, з’явились добрячі стежки. Туї засохли, троянди затоптали... Що це, як не безгосподарність влади?

Фотоматеріали додадуться пізніше.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up