Поліція активно несе службу по розгону бабусь

Поліція активно несе службу по розгону бабусь

Пройшло три тижні як торгуючих з вулиці в Земляка відправили на “Колгоспний ринок” Кидається в очі те, що пішли туди не всі, а ті, які торгували в болоті на землі і не домовились з владою

На сторінках нашого щотижневика не один рецепт був надрукований, як можна було б забрати торгуючих з проїзджої частини вулиці. І, що б влада мала розум, то дослухалася б до порад. Ринок — це ціна товару. Торгуючих більше — ціна товару менша. І навпаки Продавець один — ціна збільшилась. Так було в ринковий день неділі 15 жовтня, коли один дідусь виставив ціну картоплі 7 гривень за кілограм. З домашньою картоплею на ринку він був тільки один. Ще картопля була в орендатора по ціні 4 грн. Але не кожному по карману купувати оптом, як пропонував фермер.

Молочна продукці зараз на “Колгоспному” виглядає таким чином. Хто торгував якісною продукцією (правда таких було мало) клієнти знайшли  зразу. Ті, що продавали молочний “суржик”, і тепер ходять вулицею Земляка і з-під поли пропонують товар, не зважаючи на поліцейських (!), які стоять і контролюють дорогу.

Відео дня

Виникає питання, які злочини вони там розкривають? Зрозуміло, що виконують, вибачте на слові, забаганку чиєїсь дурості. Тримати поліцейських на дорозі — це злочин перед платниками податків. Це злочин перед громадою міста.

Одне радує, що відроджується “Привокзальний” ринок. Адже його довели до того, що вже й прилавки там були не потрібні...

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up