Популізм аж пре

Популізм аж пре

Говорильня слуг народу за дві години закрилася

Відбулася сесія міськради. На порядок денний було винесено півсотні питань. Було присутніх 26 народних обранців. Порядок денний вичерпали за дві години. У основному всі питання голосували “за”. Найбільш активним на сесії був депутат Гвелесіані. Декілька пропозицій було від Лесі Кравчук. Коли порядок денний було вичерпано, один із “слуг народу” журналісту від “RIА-Козятин” сказав: “От це так сесія, навіть вам не буде про що писати”. Помилився.

Знову слуги народу забули за діабетиків. Прояснив ситуацію начальник фінансового управління Павло Холковський. Він доповів депутатам, що кошти на інсулін виділив нещодавно уряд. Залишилось дочекатися, поки надійде субвенція.

Планувався розгляд щодо недобудованої ділянки дороги вулиці Шевченка. Але з секретаріату міської ради повідомили, що це питання будуть розглядати на фінансовій сесії.

Відео дня

Перші шість питань стосувалися рішень виконкому і зміни до бюджету. Потім звітував начальник рятівної служби Дмитро Світлишин. Вони, крім людей, рятують котів, собак, пернатих і не соромляться цього. Дмитро Вікторович подякував народним обранцям міської ради за державницьку позицію щодо придбання пожежної автівки.

Виділили депутати кошти матері померлого учасника бойових дій в АТО. Розглядалися ще програма підтримки воїнів АТО, їх сімей та сімей загиблих учасників АТО, які потребують соціального захисту на 2016-2020 роки у 2018 році. Згадали за програму “Безпечний Козятин”, і підійшли до “культури міста” питанням про припинення розміщення заїжджих пересувних цирків-шапіто з тваринами на території міста Козятин. Це було красиво і гуманно подано: “з метою захисту від страждань і загибелі тварин внаслідок жорстокого поводження з ними, недопущення порушень благоустрою в м. Козятині, беручи до уваги звернення громадських організацій м. Козятина, керуючись законами тваринного світу та піклуючись за санітарне інфекційне і епідемічне благополуччя населення”. А де ж ясна думка була раніше? Тоді що робити з безпритульними тваринами, яких в Козятині вистачає? Чи вони проходять медогляд і громадський туалет відвідують? Прямо стиль лідера “Батьківщини” — нічого не вирішити по суті, а виглядати спасителем нації.

Перед майновими питаннями до депутатів із заявою звернулася радниця Якимова про зниження тарифів на газ. Смішним виглядає це звернення до президента саме зараз. Дочекалися, коли ціна на газ підніметься? Тоді “Батьківщина” виходить із заявою? Це не заява. Це популізм.  

Фоторепортаж сесії дивіться тут:

За дві години без проволочок

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • БАРМАЛЕЙ

    Шановні акули пера, вас колись хоч краплинка чого в міській раді зможе зробити добрішими, а ?
    Цікаво, якби така досвідчена дама як ваша редакторка, очолила наше місто, то все напевно змінилось би в мить, або на другий день і звичайно у кращий бік?
  • Віра

    Точно, що популізм!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up