Представили кандидатів на пост директора школи № 2

Представили кандидатів на пост директора школи № 2
  • Хто керуватиме школою-гімназією-дитячим садком і Сестринівським ЗНВК уже відомо, натомість для міських шкіл конкурс на визначення директорів ще попереду.

  • Проте вже відомі претенденти, які боротимуться за право очолити школу № 2.

Представлення кандидатів відбулося у четвер, 17 червня в актовій залі навчального закладу і пройшло у спокійній атмосфері.

На конкурс подали документи два претенденти: Людмила Гесь та Наталія Міськова. Нинішній директор Євгенія Кудрявець участі у конкурсі не бере.

Першій надали слово Людмилі Гесь. Свого часу вона навчалася у школі № 2, після випуску вступила до педагогічного університету у Вінниці й, отримавши диплом, прийшла сюди на роботу.

Відео дня

— Мені дуже не байдуже, що буде з нашим навчальним закладом у майбутньому і саме це, мабуть, мене спонукало взяти участь у конкурсі, — сказала Гесь. — Ви знаєте, що наша школа є найстарішим навчальним закладом, але хотілося б в перспективі бачити його найсучаснішим. Хотілося б бачити його сучасним освітнім закладом, в який батьки хочуть вести своїх дітей, в який діти хочуть іти, щоб тут навчатися і ставати патріотами цієї школи, як я є ним. Звичайно, будемо робити все можливе для того, щоб продовжувати те, що вже робив наш попередник. Тому що багато хорошого вже зроблено.

Проблемою № 1, яка потребує негайного вирішення, Людмила Гесь назвала туалет. Школа № 2 єдина у Козятині, яка має вбиральню на вулиці, а не в приміщенні. І це питання не можуть вирішити вже багато років.

Наступною взяла слово Наталія Міськова. Протягом 14 років вона працює у школі № 2 на посаді заступника директора. Свій виступ вона почала з жарту, що із зовнішнього вигляду її та Людмили Гесь можна зробити висновок, що вони є однодумцями. Адже обидві кандидатки були вбрані у сукні синього кольору. Також Наталія Міськова сказала, що вони з Людмилою Гесь не є конкурентками, а є колегами.

— Я пропрацювала тут заступником вже не один рік і добре знаю потреби і проблеми школи, — сказала Міськова. — Я не можу сказати, що вона найстаріша. Їй потрібно йти в ногу із часом, тому що вона у нас осучаснена і не можна сказати, що у нас великі проблеми порівняно з іншими школами. Проблема туалету вирішується і міська рада заклала уже кошти і хто б не став керівником, чи я, чи Людмила Віталіївна, але цього року планують туалет облаштовувати у нас. Щодо своїх планів, то сподіваюся і надалі підтримувати традиції, які були до цього часу в колективі нашому, в нашій школі.

Конкурс на визначення директора школи № 2 відбудеться наступного вівторка, 22 червня. Тож зовсім скоро стане відомо, хто керуватиме навчальним закладом наступні кілька років.

 

Читайте також:

Відомі імена нових директорів двох шкіл

Хто керуватиме школами Самгородоцької ОТГ?

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач20

    Інтрига! Хто стане директором? Та людина, яка готувалась, проходила неодноразово курси директорів, має належну підготовку, чи кандидат, лояльний до влади, який був у виборчому штабі "нашої леді"? Фарс? Вся наша влада у своїй красі. Немає слів
  • Valentina Mandziuk

    Такого директора як Евгенія Станіславівна Кудрявець нажаль не буде у моєї старенької рідної школи , хто б там не виграв конкурс. Я не вірю в конкурси . Один кандидат як правило "согласований" , інший технічний.  22.06 перевірю в черговий раз свої  здогадки.

    Тетяна Костюк-Канєвська reply Valentina Mandziuk

    Valentina Mandziuk

    💯❗❗❗
  • Тетяна Костюк-Канєвська

    ❗Як на мене, то дуже добре, що колектив школи ,в любому випадку, очолить  не ,,забрОда" -чужинець, а людина , яка добре знає  проблеми школи , традиції її внутрішній мікроклімат.☝️А головне --що і шкільна  спільнота добре знає претенденток на таку відповідальну посаду.
    Хай переможе достойний❗
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up