Пригоди собачки Масіка, що звався інакше

Пригоди собачки Масіка, що звався інакше
Масік два тижні жив у редакції. Тепер песик знову вдома

Три тижні тому в газеті «RIA-Козятин» була надрукована інформація про знайденого песика породи «Такса» в районі ПРБ.

Знайшли його біля гаража на вулиці Олега Кошового. Люди, до яких він прибився, мали домашнього улюбленця. Коли вони були вдома, песик був миролюбивий. Коли господарі йшли на роботу, новий чотирилапий гість давав зрозуміти, що він там головніший. Довелось забрати песика на роботу. Заодно дати про нього оголошення.

Відгукнувся лише один чоловік, але при зустрічі з песиком стало зрозуміло, що то собака не його. Вирішили, що господарем для нього стане хтось із журналістів. Тільки спочатку вирішили відгадати ім’я собаки. Найкраще він реагував на кличку «Масік». На кутку, куди мав перебратися песик, недавно декілька собак захворіли чумою. Довелося Масіку робити щеплення та потримати його два тижні на карантині. Тільки коли час карантину майже завершився, несподівано песик зник в районі пошти. За час нашого знайомства з ним, ніколи такого не було. Побігає хвилин п’ять на дворі та й назад в приміщення на улюблений диван.

За два дні в соцмережах з’явилося повідомлення, що в районі «Обжорки» загубився собака, який тужить за господарем. Зв’язалися з рятівницею Масіка — домовилися про зустріч. Повідомлення, яке вона виклала в інтернеті, прочитали справжні господарі песика. А 24 березня Масік, оригінальне ім’я якого Стасік, повернувся додому до справжніх господарів.

Відео дня

Зараз Стасік - вибачте, так собачку діти назвали, почувається добре, тільки свою звичку не змінює. Трішечки побігає - і назад до хати.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up