Приютила односельців, а вони її обікрали ще й дерева вирізали

Приютила односельців, а вони її обікрали ще й дерева вирізали
  • Пенсіонерка з Глуховець в хатину, де нині не проживає, поселила сімейне подружжя.
  • Грошей з квартирантів не брала, бо ж односельці, домовилися, що будуть платити тільки за комунальні послуги.
  • Два місяці квартиранти справно платили, а за третій заборгували.
  • Пішла жінка з'ясувати, в чому справа. Те, що побачила вона в своїй хаті, шокувало її.

– Про непорядність квартирантів, яких я поселила за адресою: Гречна, 17-а, я знала, та й односельні про них не добре казали, – розповідає пані Тетяна. – Коли молода пара прийшла до мене в середині січня, як було їм відмовити? Зима тоді була. Хто знав, що вона буде такою теплою. Домовились, що вони тільки перезимують і будуть шукати іншу хату. Кажу їм: «За житло платити не будете, а тільки за газ і світло». 

Перших два місяці квартиранти справно платили. А щоб заплатити за березень, у них не вистачило чи то совісті, чи грошей. А можливо, як одного, так і другого.

– Сусідка телефонує і каже до мене: «Ти хоч прийди подивися, що роблять твої квартиранти», – продовжує свою розповідь наша співрозмовниця. – Я тоді тільки після інсульту відходила, ледь прийшла до них. Те, що побачила, якщо сказати одним словом – то був просто жах.

Відео дня

Металеві частини плити, де палили вугіллям, зняті. У будинку безлад та антисанітарія. У садку спиляні всі фруктові дерева. 

– Запитую квартиранта, навіщо фруктові дерева знищив? А він на чистому серйозі відповідає: «Так газ який дорогий», – розказує жінка. – Я кажу їм: «Шукайте інше житло». 

Трохи більше як за тиждень, але квартиранти-односельці вибралися з хати. Але, за словами господині, пішли не з пустими руками. 

– Зірвали замок з сараю. Великих коштовностей в хліві у мене немає, хіба тільки мопед стоїть. Забрали посуд, який у хаті був. Не забули з собою прихопити килим 2х3, – каже пані Тетяна. – З того, що забрали, тільки за посуд призналися. Сказали, що тарілки діти розбили.

Жінка викликала поліцію. Приїхали дільничний з напарницею.

– Вони написали кіпу бумаг, обіцяли розібратися. З поліції відповіді поки немає. Але думаю, що з їхньою допомогою  мої квартиранти щось повернуть, а щось компенсують. Хоча фруктових дерев, які мені гріли душу, вже не повернути, –  сказала наостанок нашої розмови літня жінка.

Дмитро Артемчук

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up