Про футбол: «Моноліт» та «Локомотив» на 2-ох здобули 4 бали

Про футбол: «Моноліт» та «Локомотив» на 2-ох здобули 4 бали
  • Минулими вихідними футболісти «Моноліта» та «Локомотива» провели матчі чемпіонату Вінницької області та Калинівського району. «Моноліт», який виступає в вищій лізі обласної першості зіграв суботній гостьовий матч з «Орлівкою».
  • Перемогли спортсмени нашого міста з рахунком 0:1.

Цей єдиний м’яч забив Дмитро Балинський з штрафного удару. Ця перемога вивела козятинський футбольний клуб на третє місце в чемпіонаті. Вони, як «Орлівка», мають в активі по 17 очок. Тільки за кращої різниці забитих і пропущених м’ячів, козятинська команда піднялась на вершину турнірної драбини на щабель вище.

Попереду на відстані однієї перемоги розмістився «Факел» з Липовця та лідер чемпіонату «Томашпіль», який має в активі 22 очки

В неділю, 12 липня, розпочав боротьбу за нагороди «Локомотив», який виступає в чемпіонаті Калинівського району. Вони, на правах господарів поля помірялись силами з командою «Стімул» села Писарівка. Цей захоплюючий поєдинок переможця не виявив — гра завершилась нічиєю з великим рахунком 3:3.

Відео дня

На початку матчу гостям з допомогою захисників «Локомотива» вдалося забити швидкий м’яч. Залізничники кинулись відігріватись та наткнулися на щільний захист гостей. Неозброєним оком було видно, що команда господарів за класом футболістів переважає своїх суперників. Та добра фізична форма гравців Писарівки і самовіддача на полі не дала команді залізничників зіграти свою гру. Коли господарі грали в комбінаційний футбол, гості застосовували активний пресинг. Коли гравці «Локомотива» брали гру на себе, то їм доводилось на дриблінгу обходити трьох, чотирьох суперників. Порою одного й того ж футболіста доводилось обігрувати два рази. Навіть дивно, що команда гостей протягом всього матчу витримала пресинг.

Зрівняли рахунок господарі майже під кінець першого тайму. Не за футбольними правилами був зупинений прохід в карний майданчик гравець «Локомотива» і арбітр матчу який до речі майже бездоганно провів матч показав на точку. За подібної ситуації у ворота гостей був назначений другий пенальті.і «Локомотив» вже повіва у рахунку. Рахунок 2:1 протримався до кінця першого тайму.

В другій половині зустрічі гості з одинадцятиметрової позначки зрівняли рахунок. Та залізничники знов вийшли вперед. Тільки втримати перевагу футболісти «Локомотива» не зуміли в їх ворота був призначений ще один одинадцятиметровий.—Пенальті був призначений як кажуть по ділу і вилучення гравця господарів за фол останньої надії ніхто під сумнів дії арбітра не ставить. Тільки м’яч гравець атакуючої команди отримав перебуваючи хоч тоненькому, але офсайді. Зафіксуй положення поза грою ні голу в ворота «Локомотива» ні вилучення не було б. Тільки цей епізод не на совісті рефері. Він провів поєдинок на високому рівні. Без лінійного арбітра в тому епізоді складно було розібратися.

Фанати «Локомотива» так скучили за грою любимої команди, що прийшли на гру з барабаном. Коли є такі прихильники команди, то вона буде прогресувати і йти до намічених цілей.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up