Про Козятин заговорили в Києві

Про Козятин заговорили в Києві
  • Козятин у фото. Щотижня ми об’їжджаємо Козятин його околицями та центром міста, щоб подивитися і вам розповісти, що змінилося в наших краях за тиждень. Що порадувало, здивувало чи засмутило цього разу – наша розповідь

Почалася наша прогулянка з вулиці Незалежності. Там родина підприємців Мудрих на придбаній земельній ділянці мають намір зробити парк відпочинку для козятинчан і гостей міста.

Вивезли землю, розрівняли ділянку майбутнього парку, й поставили знак “Я люблю Козятин”. Багато наших земляків сфотографували дивовижу на початковій стадії й розмістили в інтернеті. Той напис «Я люблю Коз» побачив столично-криворізький не зовсім гуморист, як люди його величають Жека. Справжній гумор – це коли весело всім. А те, як він прокоментував той напис, у телепрограмі не красить ні його, ні «95 Квартал». Але є в цій відвертій насмішці «Лисого» й позитив. Про Козятин заговорили в Києві.

Відео дня

На вулиці Куликівського половина дерев після посадки борються за життя. Лісопатологи кажуть, бузок - дерево не дуже вибагливе, більшість із дерев повинні прижитись.

На вулиці Довженка, мабуть будуть будувати громадський туалет, бо якийсь унітаз там валяється більше тижня.

Провідали будівельників, що трудяться на Білоцерківському мосту. У деяких місцях вони вже добралися до металевих конструкцій.

В район «Кругу» об'їзною поїхали. Та як, будучи в Титусівці, до Бушика не заїхати? Він маленьким лелеченям впав із гніздом з деревом, на якому воно було. Зараз Бушик уже став дорослим лелекою. Його рятувальниця Євгенія каже: «Я все робила, щоб він полетів, тільки крило в нього було так зламане, що пташині лікарі нічого не змогли виправити. Дорослі лелеки кожен день його провідували, та переконавшись, що він із ними не полетить, відлетіли у вирій».

На вулиці Васьковського сміттєві баки з погнутими кришками, що тут сказати? Це не по-нашому, не по-козятинськи.

На вулиці Героїв Майдану, на будинку навпроти пам’ятника Грушевському, повісили банер політичної партії. Повісили так високо, що треба голову задирати. У цьому є своя логіка, бояться, щоб люди не зняли.

 

Як в народі кажуть: «танцювали, танцювали та не вклонилися». Це про капітальний ремонт дороги на вулиці Підгорбунського. Поки стояв над дорожниками представник ЖКГ, на роботу дорожньої служби любо було глянути. Як тільки заступник начальника з ЖКГ Іван Вовкодав з місця події поїхав – халтурити почали. Замінюючи на дорозі бордюри, вони тротуар покромсали. Замість того, щоб заасфальтувати дірки, їх пісочком засипали. У перспективі там має бути новий тротуар, але поки що на сьогодні – гарна дорога і карикатура з тротуаром. 

Щоб завершити нашу прогулянку на якомусь позитиві, ми поїхали в кімнату, яку прибрали собі для відпочинку чоловіки Героїв Майдану. На день нашого візиту, в них був турнір на виліт у грі в доміно.

Дорога хороша, тротуар халтура

 Опора на об'їздній трасі

Це не ставок — це вулиця Данила Галицького

 На Вулиці Героїв Майдану замінили накривки люків

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up