"95 квартал" дешево пошуткував про Козятин

"95 квартал" дешево пошуткував про Козятин

Хоча декілька разів показували регочущий зал, ролик не смішний

У мережу 12 травня виклали відео «Новий Вечірній Квартал 2018 у Туреччині». Сюжет про Козятин триває 10 хвилин. Глядачі «реготали» без перестанку.
«Новий Вечірній Квартал» виступав з концертом у Туреччині. Ролик про туриста з Козлятина, який забарикодувався в номері турецького готелю і відмовляється виходити.
Взагалі, не смішно.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Слава Ісусу Христу

    Так чому його називають Козлятином... а усе через історію винекнення... Там були БОЛОТА.. і водились КОЗИ. А поруч утворилось село і назвали на честь КОЗЛЯЧОГО МІСЦЯ... селом Козятин . А потім 130 років тому вдумалось одному БОЖЕВІЛЬНОМУ збудувати на БОЛОТАХ ЖД вузлову станцію . І тут навколо почало обростато домами ЖД працівниками . І з села почало перетворюватись в ВЕЛИКЕ село але в ЖД село... Після другої світової війни Комсомольський РАЙОН ( МАХНІВСЬКИЙ)  Бердичівського УЄЗДА ...Став Районом Козятинським.. бо вже не велике село а МІСТО Козятин захотіло ПОЖИВИТИСЬ  і СТАТИ РАЙОННИМ містечком і Комсомольський РАЙОН понищили з Містечка Комсомольське ( Махнівка ) зробили СЕЛОМ а з села Козятин зробили місто і усе через те що там ЖД дорога.. Все жеття Козятин жив за чийсь рахунок...  тому його так і не люблять бо дуже хитрі люди там живуть ... Місто не гарне , плануваня великого ЖД вузла а не міста ... Мусорніки там норма , нахабство  теж ... Ціни такі як у Києві.. Тому воно зажило такої слави... бо саме воно таке НУТРО КОЗЛЯЧЕ... Медицина на рівни ВЕТЕРАНІЇ , обслуговування як в СССР чекати в чергах по пів дня , і на за уваження тобі плюнуть в лице... Кошовий просто розповів.. а як би там пожив з рік чи два.. тоб усе сам на свої очі побачив би...!!! Що він на жаль прав... з відти масово тікають за КОРДОН , 10 років назад масово тікали як БІЖАНЦІ релігійних громад в США...  Хто може той тікає з КОЗЯТИНА! Бо там нема ПЕРСПЕКТИВИ розвитку.... у 2000 році прийшли гроші в РАЙОН , на відтворення програми КОМСОМОЛЬСЬКЕ... але не дали туди кошти а їх використали на утвореня МІСТА обласного значення.... Так тоді раділи. А тепер Козятин став ОКРАЄНУЮ цивілізації , Калинівка чи Хмельник стали містами в пошані.... а Козятин в забутті.... Основні районні офіси Газ чи Налогова поспішили переїхати з міста.. тепер Козятином керує не Козятинська прокуратура а Калинівська... Бо козятин не став на свій захист і не ОБРАВ Каткренчука а Юрчишена, а той почав усе вигрібати з міста.. тепер Захалустя Хмельник і Калинівка в кращуму стані а ніж КОЗЯТИН!
  • Олег

    Неужели эти идиоты не понимают, что своим дебильным юмором обидели десятки тысяч жителей города!  Если нет мозгов, то можно изменив несколько букв в названии любого города и ржать с этого.  Примитивный тупой юмор!  кто то явно попросил их обосрать наш город.... Надеюсь что эти идиоты извинятся перед жителями города!  А наш мер как,, юрист "ДОЛЖЕН ПОДАТЬ НА НИХ В СУД! И требовать публичного извинения перед жителями
  • Anonymous

  • Марта Іванова

    А ви знаєте,й не дивно!якщо люди себе не поважають,то інші і подавно!тільки от  пузиру,байдуже!а у мене,простої мешканки смуток!95 квартал я вважала порядними людьми,але щось не туди їх понесло!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:10 Аварійна ситуація: козятинчанам подаватимуть воду у визначені години 17:16 Біля ЦДЮТ у Козятині облаштовують декоративні клумби 16:05 Загинув у Бахмуті: минає рік, як війна забрала життя Героя Олега Шпура 14:04 Шукають 16-річну Аліну Саволюк Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:33 Не беріть у руки: у нашому районі розкидатимуть вакцини для імунізації диких тварин 11:00 Прикрашали весняне дерево і грали в старовинні ігри: фестиваль гаївок у Козятині photo_camera 10:04 Самгородчани стали переможцями III Міжнародного конкурсу мистецтв «VIRTUOS 09:00 Створює мультики з географії, веде блог та ютуб-канал і змагається за звання «Вчителя року» 08:09 З 1 травня водії обов'язково повинні вмикати ближнє світло фар за межами населених пунктів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up