Про явку козятинчан на виборах

Про явку козятинчан на виборах

В день виборів всі 16 виборчих дільниць в місті Козятині відкрилися о восьмій годині. Як  тільки відкрилися дільниці, були невеликі черги. Таке явище відбувалося коли виборці приходили групами чи з однієї вулиці.

Після 9-ої години вибори проходять у звичному руслі. На декількох дільницях ми запитували виборців чи визначились вони з кандидатом. Для зручності ми як минулого разу будемо називати не номер дільниці, а будівлю в якій виборча дільниця знаходиться. На дільниці школи №3 пані Марія каже: «Мій кумир з іншої політичної партії, тільки по телевізору сказали, що до парламенту вона не проходить. Ось так дожились, що за виборців вирішують політтехнологи, хто проходить до вищого законодавчого органу, а хто ні. Мабуть тому у нас парламент такий, що Михайло з Олегом , не доведи Боже, будуть поля засівати, ставши аграріями. А Віталій з Світланою покинуть серця і стануть законотворцями» 

В школі №5 на 11 годину утворилась черга. Саме в цю пору на дільницю прийшли більшість людей похилого віку. Вони обирали своїх кандидатів нічого за них не знавши. Прочитавши дані всього бюлетеня, відмітку ставили за принципом «мабуть, це найкращий кандидат».

Пасивними до обіду були виборці Дирекції залізничних перевезень та дільниці провулку Лісового.

Відео дня

В школі №2 та школі №1 вибори проходили за звичним графіком. Звернули увагу, що членів ДВК всього восьмеро.  Відповіли гордо: «Нас менше, як звичай, та ми справляємося».

В міському будинку культури приємно здивували члени виборчої комісії. Вони як регулювальники з жезлом підказували виборцям яка вільна кабінка.

Кумедно-приємна історія трапилась на дільниці гуртожитка залізничного училища. Там подружня пара, яка мабуть давно відсвяткувала «золоте весілля» такі захоплені одне одним, що й в кабінку голосувань зайшли під руку. Члени ДВК не хотіли порушувати виборче право, тому сім’ю «не розлий вода» розвели по різних кабінках

Як голосували виборці станом на 17.00

Станом на 17.00 по району проголосувало 12123 виборці — 37%. По місту — 7415 — 37,1%

Опитування

Ви проголосували на виборах до парламенту?

Дивіться ще:

Козятин голосує. Знайдіть себе на фото

Як голосували в селі Козятин. Фоторепортаж з виборчої дільниці
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up