Професійна майстерність: студент козятинського училища виборов перше місце у «WorldSkillsUkraine»

Професійна майстерність: студент козятинського училища виборов перше місце у «WorldSkillsUkraine»

20 листопада на базі училища проводився І (відбірковий) етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkillsUkraine» за компетенцією «Експлуатація та обслуговування залізничного транспорту»

У конкурсі брали участь  представники училищ Вінницької області:  Андрій Бас - ДПТНЗ «Жмеринське ВПУ», Денис Березовський – ДПТНЗ «Козятинське МВПУ залізничного транспорту».

Директор училища Стецюк Андрій Олексійович побажав учасникам гарних результатів у конкурсних завданнях і відзначив, що вони вже є переможці, так як представляють свої заклади освіти на важливому професійному конкурсі.

Відео дня

 

Учасникам конкурсу необхідно було виконати 4 конкурсних завдання, а саме:

-  розбирання та збирання крана машиніста автогальмівної системи локомотива умов. № 394 , з коментуванням деталей крану;

-  ревізію автозчепного пристрою шляхом його розбирання та збирання;

- відкривання та закривання кінцевих кранів, виконати з’єднання та роз’єднання повітряних рукавів автогальмівної магістралі поїзда (на стенді);

-  вимоги правил охорони праці при під час виконання поїзної  роботи: керування локомотивом на ZDSIMULATOR (ТРЕНАЖЕР СИМУЛЯТОР) на заданій ділянці залізничної колії , виконуючи всі вимоги ПТЕ залізничного транспорту ; безпечно експлуатувати обладнання.

Учасники Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkillsUkraine» за компетенцією з експлуатація та обслуговування залізничного транспорту Андрій  Бас Денис Березовський професійно виконали всі конкурсні завдання, дотримуючись вимог правил охорони праці та правил технічної експлуатації залізничного транспорту. По завершенню конкурсних випробувань професійне журі підвело підсумки конкурсу професійної майстерності «WorldSkillsUkraine», характеризуючи набрану кількість балів по кожному з практичних завдань. І визначило переможців:

ІІ місце - Андрій  Бас - ДПТНЗ «Жмеринське ВПУ»;

І місце - Денис  Березовський – ДПТНЗ «Козятинське МВПУ залізничного транспорту».

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up