Прогулянка Козятинщиною: Білоцерківський міст, пес «гуморист» та богатир Дамір

Прогулянка Козятинщиною: Білоцерківський міст, пес «гуморист» та богатир Дамір
  • Козятин у фото. Кожного тижня ми об’їжджаємо наше місто і його околиці в пошуках цікавих фото. Цього разу в об’єктив наших кінокамер потрапила молода мама, песик який розіграв перехожих, канави на вулиці Володимира Великого 

Почалася наша прогулянка з вулиці Винниченка. Минулого тижня наша читачка порадила нам заглянути до сміттєвих баків, що біля будинку 41. Ми переконалися, що вона мала рацію. Біля сміттєвих баків і до воріт «Горілої рампи» справді багато сміття.

Відео дня

Йдучи вулицею Винниченка, складається враження, наче йдеш авторинком. Це жарт, звісно, і добре, що в багатьох козятинчан є автотранспорт.

За магазином «Екран» школярка років восьми «рятує» голуба з калюжі. Заганяла пташеня так, що воно, бідолашне, у калюжі й знесилилось. Узяла вона голуба на руки, але за кілька метрів пернатий із рук дівчинки вирвався і впав в іншу калюжу. Вдруге вже не рятувала плаха, мабуть, образилась на нерозумного голуба. 

Біля пологового відділення Центральної районної лікарні радісна подія. Молода мама Олена народила татусеві Максиму богатиря Даміра. Вага козака 4400 і зріст підходящий – 60 см. Щастя окрилило й бабусю Марію.

– В роду це в мене другий онук, – каже пані Марія.

Буде Даміру ким гордитися, адже його двоюрідний брат чемпіон України Даниїл Годлевський.

Щаслива родина в центрі.Юля з Оленою які народили немовлят з інтервалом в 3 місяці

У піднесеному настрої підходимо до вулиці Грушевського. Там ніби песик під автівку потрапив. Лежить на спині, повертається з боку на бік, а підвестись не може. Люди хотіли допомогти чотирилапому, який до того ще й скавулів. Та за кілька хвилин рижик на лапи підвівся і для годиться обгавкав умовних спасителів. Гуморист цей пес, нічого не скажеш.

Від знака «Я люблю Козятин» сміттєві баки треба забрати, хоча б на метрів 20. Хтось із добрих намірів в інтернеті таке фото розмістить, а «Лисому» тільки привід дай.

На 8-й Гвардійській другий тиждень мішки зі сміттям лежать. У цьому є й позитив: інших мішків уже не поставлять.

Білоцерківський міст трохи-потроху росте. Він буде вищим і ширшим за свого попередника. Приємно, що наші земляки стали цікавитись новобудовою. Пан Сергій каже: «Я через день тут проїжджаю, молодці хлопці».

Від мосту можна було б їхати додому, але пам’ятаємо, що на вулиці Володимира Великого теплотрасу ремонтують. Що змінилося за тиждень – так тільки те, що на вулиці була одна вирита канава, тепер їх стало дві. Місцеві мешканці кажуть: мабуть із місцем ремонту помилилися. Минулого разу ми в канаві котів бачили. Мабуть коти таки щось трохи знають. Пішли вони в підземелля в сторону другої канави.

Щоб завершити нашу мандрівку на позитиві, ми пішли в міській парк. Під ногами опале листя приємно на психіку діє, наче лісом пройшлися. І навіть якби листя не було під ногами, все одно міський сквер не можна не любити. Адже це парк молодості багатьох козятинчан.

►Чи забере нова влада сміття, яке значиться паливом

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up