Прорив газу ліквідували пізньої ночі

Прорив газу ліквідували пізньої ночі
  • У понеділок, 4 березня, після обіду на вулиці Героїв Майдану стався прорив газової магістралі.
  • На місце приїхали представники газового господарства, МНСники, стражі порядку.

Перекривши небезпечну ділянку дороги, газовики приступили до роботи. Діставшись до місця прориву, працівники служби 104 зіткнулися з іншою проблемою. Грунтові води стали заповнювати виритий котлован. Тож довелось відкачувати ще й воду.

Саме в цю пору на місце події прибув журналіст газети «RIA-Козятин». Не всі служби полюбляють спілкуватися з пресою. І працівники газової сфери в цьому питанні не виняток. Як припускає журналіст, мабуть вони вважають, що поява преси під час аварії чи на місці стихійного лиха — це щось погане.

У нашій історії кореспонденту газети навіть довелося звернутися у відділ Козятинської поліції. Там його вислухали і надали як представнику засобів масової інформації поліцейський наряд. Це спрацювало, бо під час другої спроби поговорити з працівниками газової служби вже відчувалося, що їхній тон на градус став нижчий і з ними вже можна спілкуватися. Хоча дехто з них ще хотів подати, що прорив газової труби є заборонним об’єктом. Але для преси це — лише аварія на газогоні, і мешканці міста повинні знати терміни її ліквідації.

Відео дня

А ще мешканці міста повинні знати імена тих героїв, хто майже по коліна у воді ліквідовував прорив газу з магістралі. Ризикуючи своїм здоров’ям, вони, відірвані від власних домівок, до пізньої ночі працювали, щоб у козятинчан як можна швидше в кранах з’явилося блакитне паливо. Браво тим працівникам!

Можна зрозуміти й керівників компанії Вінницягаз. Коли з’являються додаткові, і часом не передбачувані проблеми, дійсно не до балачок.

Тільки в незалежній пресі, якою є газета «RIA-Козятин», не потрібно шукати ворога. Ми, як і працівники газового господарства, працювали до пізньої ночі за інтереси мешканців міста.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/
    Керувати

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:04 Масштабна пожежа: показали фото, як рятувальники боролися з наслідками атаки на Вінниччину photo_camera 16:10 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 15:07 Переселенка з Генічеська викладає живопис у музичній школі 14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:56 «Ми на мить забули про війну» 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up