Прояви симпатії: він і вона

Прояви симпатії: він і вона

Ми отримуємо невербально 80% всієї інформації в спілкуванні. Усе інше — це інтонації, пози, тембр голосу. Наприклад, фраза «Я тебе люблю», вимовлена ​​різними способами, може нести зовсім різне значення. Це може бути дійсно зізнання в коханні, а може бути і сарказм чи щось інше. Саме тому дуже важливо стежити не тільки за тим, що вам каже людина, але і за тим, як вона це говорить.

Люди, робота яких пов'язана зі спілкуванням, знають, що найголовніше в спілкуванні — це спостережливість. Здатність стежити за найдрібнішими реакціями співрозмовника дозволяє вам зрозуміти, що йому подобається, з чим він не згоден. У знайомствах же це дозволяє вберегти себе від неприємних ситуацій і нерозуміння. Уважні люди бачать невдоволення на обличчі свого співрозмовника ще до того, як той зрозумів, що його щось не влаштовує. Це дозволяє дуже швидко виправити або загладити ситуацію.

Як зрозуміти, що ти подобаєшся людині? Питати про це якось не прийнято, а невизначеність плодить купу ілюзій. Розвіяти ілюзії і сумніви може тіло. Воно не вміє брехати і каже часом занадто відверто. Правда, у хлопців і дівчат мови тіла трохи відрізняються.

Як дівчата

Відео дня

Стріляти очима — це той особливий погляд, який використовує дівчина, коли спілкування з хлопцем ще немає, але зоровий контакт встановлений. Таким поглядом дівчина якби дивиться на хлопця крадькома, але трохи довше, ніж цього вимагає звичайна ввічливість. Довше однієї хвилини дивитися на вподобаного хлопця не варто, особливо не кліпаючи. Дивацтва починаються, коли дівчина так вирячилась, що аж свердлить хлопця поглядом до тих пір, поки він не підійде і не запитає «Дівчино, вам погано?»

Дотики до себе — це така, можна сказати, провокація. Дівчата роблять це практично мимоволі. Тобто, коли хлопець подобається, руки дівчини самі якби тягнуться десь себе погладити. Не відбувається це тільки тоді, коли знають, що за ними спостерігають. Те, що дівчина почала торкатися до себе (до плечей, шиї, декольте, губ) говорить про те, що вона розслабилася, забула про те, що за нею можуть спостерігати. Значить, їй з хлопцем комфортно. Дивацтва починаються, коли рухи стають надто різкими, тут очевидна натужність і краса втрачається.

Гра з волоссям — ще одна ознака того, що дівчина в розмові розслабилася і робить те, що їй хочеться робити, це ознака хорошого контакту. Якщо ви бачите, що дівчина раптом почала поправляти зачіску, 100% поруч з'явився симпатичний їй хлопець. Дивацтва починаються тоді, коли це не легке загравання волоссям, а практично масаж. Занадто сильні дотики до голови обома руками сприймаються не як грайливість, а як боротьба з мігренню.

Ігри з прикрасами — якщо волосся дуже коротке або в зачісці, а дівчина все одно повинна чимось зайняти руки, то на допомогу приходять аксесуари. Гра з сережками, каблучками, кулоном, браслетами, ланцюжками — це те ж саме, що з волоссям. Але щоб не сплутати це з банальним кокетством (чи вихвалянням, типу, глянь, що у мене є і скільки коштує), хлопцеві варто звернути увагу на те, куди дивиться дівчина і на що реагує — на які слова, на які теми. Дивацтва починаються тоді, коли дівчину власні прикраси займають більше, ніж співрозмовник і предмет бесіди.

Закушування губи — одна з найпоширеніших ознак того, що дівчина симпатизує хлопцеві. Використовується всіма, кому не лінь. Хлопці про це в курсі і, тим не менш, спосіб працює. Якщо це не гра на публіку, мимовільне закушування губи може відбуватися під час спілкування або при порушенні певних тем. Психологи кажуть, що таким чином людина стримує свої емоції, які просяться назовні, але поки рано. Дивацтва починаються, коли дівчина закушує не нижню (що буває мило), а верхню губу. Це навіть виглядає стрьомно.

Наближається тілом — якщо при спілкуванні дівчина стала підсаджуватися ближче, або її корпус почав прогинатися в бік співрозмовника — то швидше за все хлопець їй подобається. Від неприємної або байдужої людини завжди хочеться відсунутися на рівень витягнутої руки. А чим ближче тіло дівчини по відношенню до тіла хлопця, тим сильніше її симпатія. Дивацтва починаються, коли ви розмовляєте на відстані десь півметра і раптом відбувається дуже різкий захід у особистий простір. Це практично агресія. Ніхто цього не любить.

Як хлопці

Посмішка. На відміну від дівчат, хлопці посміхаються не так часто. На це варто звернути увагу, коли ви спілкуєтесь з хлопцем. Легка посмішка може підказати, що ви симпатичні. Особливо це видно, якщо ви випадково десь зустрілися, а до цього хлопець був серйозний. Очевидно, що вам раді і ви подобаєтеся. Остерігайтеся хлопців, які при знайомстві заливаються гомеричними нападами реготу. Без причини. Хоча може бути, що він просто веселун.

Тривалий погляд. Якщо дівчата очима стріляють, то хлопці, як правило, дивляться без зупинки до тих пір, поки не побачать, що їх помітили. Його можна прийняти за оцінювальний, але оцінює по-доброму, з сексуальним підтекстом. І в той же час це досить м'який погляд, можливо, злегка прищулений, може поєднуватися з легкою посмішкою. Остерігайтеся, якщо погляд хлопця схожий на погляд маніяка.

Компліменти. Повірте, хлопці просто так зайвих компліментів не роблять, просто сенсу не бачать. Якщо ж ви чуєте комплімент на свою адресу, це говорить відразу про дві речі. Перше: хлопець хоче зробити вам приємно. Друге: якщо хлопець говорить комплімент у справі, значить він уважний, цікавиться вами. Ви йому явно цікаві і він не проти продовження. Остерігайтеся постійних компліментів, захоплення, вихваляння. Особливо, якщо крім цього, хлопець нічого не робить.

Замовляє напої. Як комплімент, дуже часто може бути якийсь коктейль чи приємний напій. Хоча взагалі-то бажання напоїти (НЕ споїти, тут важливо) і нагодувати людину, показати і проявити турботу, це ознака галантного кавалера і щедрого хлопця. У будь-якому випадку ви йому точно не неприємні, якщо це відбувається по відношенню до вас. Остерігайтеся занадто самовпевнених хлопців, які при вигляді вас гучно вимагають офіціанта, 400 грам горілки і два келихи пива. По-хазяйськи, так він вже і ліжко-місце пригледів.

Низький голос. Одна з найприємніших ознак — це зниження голосу. Тоді голос стає грудним і з хрипотою. Якщо ви чуєте, що хлопець почав знижувати тембр голосу, мабуть він хоче розповісти вам щось приємне. Або налаштований на інтимну розмову, можливо навіть з продовженням. Ви йому подобаєтеся однозначно, принаймні як сексуальний об’єкт. Якщо вібруючий і грудний голос звучить при знайомстві з хлопцем і при звичайному спілкуванні, можливо перед вами досвідчений ловелас. Звичайно, якщо хлопець просто не захрип.

Демонстрація аксесуарів. У хлопців теж є аксесуари: каблучки, годинник, ручки, браслети. Грати він з ними не може, а ось демонструвати дуже навіть. Дивитися час на годиннику, розписуватися ручкою за чек про оплату, і т. д. Не може ж хлопець прямо сказати: «Дивись, як я багатий!» За нього це роблять “іграшки”: ключі від автомобіля, дорогий телефон, і т. д.

Остерігайтеся хлопців, які прямо говорять, ким і де вони працюють, скільки заробляють.

Максим Українець

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up