Рада ветеранів залізничників організувала екскурсію в Буки

Рада ветеранів залізничників організувала екскурсію в Буки

14 вересня  2017 року відбулася нарада-семінар з головами первинних організацій ветеранів Козятинської дирекції залізничних перевезень Південно-Західної залізниці.

Організував її голова ради ветеранів Євген Буравський. Він підвів підсумки роботи ради ветеранів за пройдений період. Після наради була організована екскурсія в село Буки Сквирівського району Київської області.

Їхали комфортабельним автобусом на 23 місця. Водій автобуса Володимир Обеснюк — професіонал, уважний та ввічливий до пасажирів, за що всі були йому дуже вдячні. По дорозі насолоджувалися мальовничими місцями трьох областей.

Село Буки знаходиться на відстані 75 кілометрів від Козятина. Розміщене на берегах річки Роставиця. Екскурсовод Ніна Миколаївна Когут протягом 50 хвилин провела нас і розповіла про історію Буків. Його територія облаштована альтанками, замощена плиткою з каміння, багато висаджених квітів — чорнобривців. Річка Рось перегороджена каскадом ставків та прекрасно створеним водоспадом і фонтаном.

Відео дня

Керівник заповідника Буки Іван Миколайович Суслов, близький родич Леоніда Кучми, побудував прекрасну українську православну церкву, якою править настоятель священик Артемій (Київського патріархату). Усі молитвені обряди церква проводить безкоштовно.

Територія заповідника 27 га, обсаджена тополями, плодово-ягідними кущами. Де росте незвичайна кущова рослина піраканта, надзвичайно вражаюча, схожа на червону горобину.

На території заповідника діє невеличкий зоопарк. Є цар звірів лев та тяньшанські ведмеді. Усі приїжджі надзвичайно вражені даною екскурсією.

Шановне керівництво Козятинської ради ветеранів залізничників, від імені всіх туристів висловлюю подяку за організацію чудової екскурсії. Бажаємо вам Божої благодаті, здоров’я, довгих років життя та успіхів у роботі.

.Іван Смоліч, ветеран праці, лікар-гігієніст

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up