Ріка людей і коньяк для покупця. Як відкривали новий супермаркет

Ріка людей і коньяк для покупця. Як відкривали новий супермаркет
Міський голова дає подарунок першому покупцеві Борису Обущаку

Ще задовго до відкриття магазину стали сходитися мешканці нашого міста та заїжджі гості Козятина. Серед перших відвідувачів магазину були наш земляк Борис Обущак та жмеринчанин Анатолій.

За хвилин 20 до відкриття зібралася сотня люду. Серед почесних гостей був міський голова Олександр Пузир, який в час відкриття перерізав червону стрічку. Скільки людей зайшло в магазин, порахувати складно, але їх було стільки, скільки можуть зайти людей колоною в чотири ряди протягом 8-ми хвилин.  Покупцем, яка першою розрахувалась біля каси, була наша землячка Людмила. Ще один козятинчанин, який заслуговує на увагу, – 80-річний Борис Обущак. Він отримав подарунок від міського голови. Ми запитали в очільника міста, чи планував він надати подарунок першому покупцеві? На що міський голова Олександр Пузир відповів. 

– В українців є гарна традиція — на відкриття першого запускають чоловіка. Цьому чоловікові 80 років. А за те, що він прийшов на відкриття о п’ятій ранку, якийсь приз повинен бути. Пляшка коньяка – чудовий подарунок для чоловіка перед Новим роком, –  сказав міський голова.

Відео дня

Багато мешканців нашого міста, зайшовши в магазин, повернулися без покупки. Комусь, як пану Віктору з вулиці Героїв Майдану, довго не вдавалося вислизнути з потоку людей, які рухались не в його напрямку. Скориставшись нагодою на повороті, наш співрозмовник поспішив до виходу. Мешканець Матросова пан Василь не помітив суттєвої різниці у порівнянні з іншими супермаркетами. Пані Ольга обурювалася тим, що зробила покупку на 265 гривень, а обіцяну книгу відомого кулінара їй не дали. Мабуть, вона була вже покупцем другої чи третьої сотні 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ігор

    Село і люди....А Пузиряка - звичайний голова колгоспу.
  • Сергей Башин

    ОЧЕРЕДНАЯ ПОКАЗУХА
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up