Самі дивні і цікаві закупівлі в області: драбини, ножі і більярдні столи

Самі дивні і цікаві закупівлі в області: драбини, ножі і більярдні столи

Журналісти RIA/20minut.ua продивились самі дивні, дорогі і дешеві госзакупівлі на Prozorro, які були проведені чи тільки відбуваються у нашій області. Деякі з них просто дивують.
 

Годинники, жіночі сумочки, драбини для пенсійного фонду, телефони Нокіа, ножі тощо. чого тільки не знайдеш у електронній системі публічних закупівель.

Більярдні столи

Відкриває наш хіт-парад госзакупівель Тернівська сільська рада з Козятинського району. Саме тут у червні вирішили придбати більярдний стіл.

Відео дня

От що пишеться у бажанні сільради “Більярдний стіл російська піраміда "класік" з доставкою до місця призначення клас любітельскій”,- так пишуть у тендерній документації.

Очікувана вартість була - 18 тисяч гривень. Але торги пройшли успішно і сільрада до 29 червня має отримати свій більярдний стіл за 15 380 грн.

Але Тернівка не єдине село, де хочуть тримати кий у руках і катати шари. Так Кричанівська сільська рада з Могилів-Подільського району придбала
собі більярдний стіл і інвентар у 2016 році за 17 800 грн.

Драбини в Пенсійний фонд

Цей тендер також здивував. Головне управління Пенсійного Фонду у Вінницькій області оголосило тендер на закупівлю...10 драбин. Навіщо аж 10 - невідомо.

Кожна має мати робочу висоту до 3,5 метрів і витримувати до 150 кг. Очікувана вартість за всі десять драбин - 11 тисяч гривень.  

Спортивні годинники

Управління фізичної культури та спорту вінницької ОДА закупає чотири спортивних годинники Puma або Adidas.

Пишуть, що обов’язково мають бути оригінальними. Очікувана вартість за всі - 8000 грн, тобто по 2000 грн за кожен.   

Телефони Nokia

Відділ культури і туризму Мурованокуриловецької РДА вирішило придбати телефон Nokia 216 Dual Sim. І не один, а одразу три. Очікувана вартість за всі становила - 3000 грн. Але сторгувались і за три телефони вони заплатять 2662 грн.  

Ніж - 423 одиниці

Управління освіти, фізичної культури та спорту Гайсинської районної державної адміністрації здивувало закупівлею. Вони бажають отримати за 9485 грн ножі...17 наборів і 423 сервіровочних. Але навіщо чотири сотні ножів - невідомо.  

Велосипеди “Україна!”

Хто ж як не українці будуть підтримувати вітчизняного виробника велосипедів! Комунальна установа "Бершадський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" замовило собі 27 велосипедів “Україна”. Обов’язково з низькою рамою. Для жінок! За всі 27 велосипедів заплатять 52 тисячі 650 гривень. Мабуть це для лікарів. Все ж ліпше на двоколісному їхати чим пішки.

До речі ця ж установа замовила собі перфоратор. Навіщо медикам перфоратор - загадка. Але за перфоратор PowerPlus POW*1170 вони заплатили 2700 грн.

Жіночі сумки

Ця установа вирішила зробити жінкам і справді приємно! Територіальний центр соціального обслуговуванняГайсинського району вирішив замовити “індивідуальні жіночі сумочки”. І не одну-дві. А цілих 60 штук.

Очікувана вартість становила 18 тисяч гривень, але єдина пропозиція зупинилась на позначці - 10920 грн. Навіщо стільки сумок - невідомо.

Найдорожча закупівля

Що ж може бути дорожчим за наші вітчизняні дороги! Самий дорогий тендер в прозорро - 915 мільйонів гривень. І виграв його "Вінницький облавтодор". За 884 мільйони 950 тисяч гривень це підприємство має ремонтувати і утримувати дороги у нашій області.

Найдешевша закупівля

"Вінницяоблводоканал" уклав договір на закупівлю беконітової прокладки. Є підписаний договір. Вартість закупівлі - 16 гривень і 99 копійок.  

Про автомобілі і мотоцикли

Найдорожчий мотоцикл, який був придбанний у нашій області, був Honda GLR 125 WN. Його придбав Регіональний сервісний центр МВС у Вінницькій області за 52 885 грн.

125 кубів - не так вже і багато. Але навіщо сервісному центру мотоцикл?

Чотири позашляховика Mitsubishi L200 придбало собі "Вінницяобленерго". Вартість чотирьох авто - 3 млн 999 тисяч гривень. Пишуть, що ці автомобілі потрібні для перевезення вантажів.


 

Також Обленерго придбало собі мікроавтобус Ford Tourneo Custom за 922 тисячі гривень. а це приблизно 35 тисяч доларів.

Ось такі тендери проводяться у нас в області. Знаєте про якісь цікаві закупівлі? Тоді пишіть у коментарі!  
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up