Що очікує долар, євро та рубль на цьому тижні (7 - 13 жовтня)?

Що очікує долар, євро та рубль на цьому тижні (7 - 13 жовтня)?

Хаотичний валютний ринок на початку жовтня чітко дав зрозуміти, що річна стабільність закінчилася. Долар відштовхнувся від позначки 24 гривні, на якій він перебував деякий час, і пішов вгору.
 

Як повідомляє сайт «Курс грошей», Національний банк продемонстрував готовність згладжувати різкі коливання, але не утримувати стабільний курс.

З огляду на всі ці фактори, передбачуваний діапазон коливань готівкового долара наступного тижня варто істотно розширити: приблизно до 24,80-26,00 гривень. Можливий короткочасний вихід із зазначеного діапазону.

Курс євро в Україні буде орієнтуватися на світовий валютний ринок FOREX і коливання долара до гривні. Є ймовірність, що євро після деякої корекції відновить падіння до долара. Діапазон коливань євро в світі на наступному тижні зміщуємо кілька вгору - 1,0870-1,1120 долара за євро. В Україні готівковий євро будуть продавати за ціною від 26,95 до 28,50 гривень за один євро.

Відео дня

Що стосується курсу російського рубля, він продовжить коливання в діапазоні 63,50-65,50 рублів за долар. В Україні готівковий рубль продаватимуть за ціною 3,75-3,95 гривень за 10 російських рублів.

Ольга Бобрусь
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up