Сенсорні крани та велопарковка: як з новим директором оновлюється козятинська школа №3

Сенсорні крани та велопарковка: як з новим директором оновлюється козятинська школа №3

Лідери учнівського самоврядування козятинської школи №3 розповіли про позитивні зміни у навчальному закладі з приходом нового директора.

— Всі професії потрібні, всі професії важливі. Праця кожного повинна бути оцінена. Вчитель – одна з найбільш складних професій у світі – це стан душі, готовність та бажання допомогти дітям розкрити свої здібності та таланти, знайти шлях у житті, розвивати почуття краси та відчувати комфорту. Саме такі якості розкриває школа. Тут діти проводять значну частину свого дня. Для учнів школа – це не лише приміщення, це атмосфера заохочення та розвитку. Саме тому перші кроки директора школи №3 Анни Олегівни були націлені на створення затишної домашньої атмосфери. Адже, школа має бути осередком мрій, де кожен учень повірить в те, що зможе реалізувати себе як особистість, — пишуть Лідери  учнівського самоврядування школи №3

До слова, Анна Олегівна та її чоловік Артем Ольхом’як навчалися в школі № 3, закінчили її  на відмінно. Доля Анни повернула її життя в рідну школу. Вона стала директором. Першим стартом в роботі було осучаснення дизайну школи. 

— Колектив школи, зокрема Василь Сиваківський, Лілія Колодій, Сергій Жарук, Валентина Дулецька, Ольга Костюк, Наталія Тишківська, Наталія Давидюк та особисто Анна Олегівна вирішили додати більше яскравих та сонячних кольорів, щоб шкільне життя стало барвистим, цікавим та святковим, щоб кожного дня діти відчували настрій Першого вересня, із задоволенням приходили щоранку до школи. Артем Ольхом’як, чоловік Анни, депутат Козятинської міської ради, підтримав ініціативу дружини та активно включився в роботу з освітлення фойє, а саме – освітлення LED панелями, — кажуть учні

Відео дня

Ще одним досягненням і осучасненням школи стало обладнання нової сантехнічної ніші та встановлення кранів з сенсорними датчиками. Та облаштування і розширення велопарковки, оскільки багато учнів добираються до уроків саме на велосипедах .

— Бажаємо своїй школі бути інноваційною та сучасною, креативною та інтерактивною. А саме головне бути рідним домом для учнів, батьків та вчителів.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Artur Edu

    Три умивальника з кранами та половина фотографій саме умивальників... Жах
  • Клавдия Большакова

    Анна Олегивна-Анна Олегивна...она тоже Ольхомяк? догадывайтесь сами...где фамилия?биография?или самое главное,что ее чоловик -дэпутат?
  • Катерина Абрамова

    Дуже люблю вишиті картини. Це краса і важкий труд
  • Клавдия Большакова

    Анаа Олегивна-Анна Олегивна...она тоже Ольхомяк? догадывайтесь маи...где фамилия?биография?или самое главное,что ее чоловик -дэпутат?

keyboard_arrow_up