Шахісти змагалися в кваліфікації та підвищували спортивні розряди

Шахісти змагалися в кваліфікації та підвищували спортивні розряди

В суботу, 15 травня в Козятинському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся кваліфікаційний турнір який був присвячений Дню Європи в Україні. В змаганнях взяли участь учні навчальних закладів та вихованці шахової школи. За інформацією голови Козятинської міської федерації шахів Олександра Іонова.у змаганні взяли участь 16 юнаків і дівчат.

Змагання  проводилось за швейцарською системою з можливістю виконання спортивних розрядів. Кількість турів - 8. Контроль часу – 10 хвилин на всю партію + 5 секунд після кожного зробленого ходу.

Головний спонсор змагань відділ з питань фізичної культури та спорту Козятинської міської ради. Вони покладались на програму затверджену Козятинською федерацією шахів та головну суддівську колегію. Витрати, пов’язані з нагородженням переможців, суддівством змагань та технічним забезпеченням понесли відділ з питань фізичної культури та спорту Козятинської міської ради, Козятинський центр дитячої та юнацької творчості і Козятинська федерація шахів. Переможці турніру визначалися за найбільшою кількістю набраних очок і за системою Бухгольца. Це випадки коли двоє чи декілька учасників набирають однакову кількість очок Більш високе місце посідає той шахіст який грав з найбільш рейтинговими учасниками. 

Відео дня

Переможцем серед юнаків основного складу став Дмитро Коріняк. У нього - 1 місце. Його тезка Дмитро Томчак посів - 2 місце. Третім призером став Владислав Наровецький.

Переможцем серед юнаків запасного складу стали Данило Данчук. Він перший в своїй категорії та посів 4-те  загальне місце. Артем  Безкостий був - 2-м, він має п’яте загальне місце, Михайло Співаченко замкнув трійку призерів гравців запасного складу і має загальне 6-е місце.

Призерами в змаганнях серед дівчат стали Ольга Гаврилюк, у неї перше місце, Анастасія Березюк, 2 місце та Марія Зоз, у неї 3-й результат.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up