Шість днів магнітної бурі. Коли готуватися до неприємностей зі здоров'ям?

Шість днів магнітної бурі. Коли готуватися до неприємностей зі здоров'ям?

Вже на наступному тижні метеозалежних людей чекає значне випробовування – потужний сонячний шторм. Сила майбутньої бурі практично щодня буде на рівні 6 балів. При цьому удари триватимуть 6 днів - з 11 по 17 травня 2021 року. 

У цей період метеозалежним людям варто бути вкрай обережними. Можливі загострення будь-яких наявних хронічних захворювань, а також сильний головний біль. Можливі різкі стрибки артеріального тиску, тому постарайтеся завжди під рукою мати тонометр. 

Доброю профілактикою в такому випадку медики називають тривалі прогулянки на свіжому повітрі, контрастний душ вранці, теплі ванни перед сном. Гімнастика з ранку допоможе прокинутися і відновити нормальний кровообіг. 

Погіршує стан неправильне харчування, що викликає перевантаження травної системи, вживання великої кількості солі, яка затримує в організмі рідину, а також неправильний режим дня, який не дозволяє вашому організму повноцінно відпочивати. Постарайтеся висипатися. Якщо дуже сильно відчуваєте коливання магнітного поля, то рекомендується в такі дні залишатися вдома, а якщо такої можливості немає, то постарайтеся не сідати за кермо, не братися за важку роботу, не проводити важливі переговори і відкласти значні угоди.

Читайте також:

«У нас працює 15 лікарів». Про сімейну медицину Козятина
Телефони, за якими можна звертатися до лікарів поліклініки козятинської ЦРЛ
Міська «первинка» нагадує телефони сімейних лікарів
Телефони для госпіталізції та надання екстренної медичної допомоги ЦРЛ
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:46 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up