Шість днів магнітної бурі. Коли готуватися до неприємностей зі здоров'ям?

Шість днів магнітної бурі. Коли готуватися до неприємностей зі здоров'ям?

Вже на наступному тижні метеозалежних людей чекає значне випробовування – потужний сонячний шторм. Сила майбутньої бурі практично щодня буде на рівні 6 балів. При цьому удари триватимуть 6 днів - з 11 по 17 травня 2021 року. 

У цей період метеозалежним людям варто бути вкрай обережними. Можливі загострення будь-яких наявних хронічних захворювань, а також сильний головний біль. Можливі різкі стрибки артеріального тиску, тому постарайтеся завжди під рукою мати тонометр. 

Доброю профілактикою в такому випадку медики називають тривалі прогулянки на свіжому повітрі, контрастний душ вранці, теплі ванни перед сном. Гімнастика з ранку допоможе прокинутися і відновити нормальний кровообіг. 

Погіршує стан неправильне харчування, що викликає перевантаження травної системи, вживання великої кількості солі, яка затримує в організмі рідину, а також неправильний режим дня, який не дозволяє вашому організму повноцінно відпочивати. Постарайтеся висипатися. Якщо дуже сильно відчуваєте коливання магнітного поля, то рекомендується в такі дні залишатися вдома, а якщо такої можливості немає, то постарайтеся не сідати за кермо, не братися за важку роботу, не проводити важливі переговори і відкласти значні угоди.

Читайте також:

«У нас працює 15 лікарів». Про сімейну медицину Козятина
Телефони, за якими можна звертатися до лікарів поліклініки козятинської ЦРЛ
Міська «первинка» нагадує телефони сімейних лікарів
Телефони для госпіталізції та надання екстренної медичної допомоги ЦРЛ
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up