Скаржаться на ремонт вулиці Осипенка. Коментує — начальник ЖКГ

Скаржаться на ремонт вулиці Осипенка. Коментує — начальник ЖКГ
  • Козятинчанка Інна Ходацька кілька днів тому написала на сторінці у Фейсбук про ремонт вулиці Осипенка, що у східній частині міста. Жінка пише, що ями на вулиці засипали битим асфальтом.

«Вночі вулиця не освітлюється! Як тут ходити ночами?! Мало нам було «господарів», які закидували ями битим шифером, битою цеглою, то з'явилися ще «розумніші» - висипали битий асфальт купами та хаотично», - пише Інна.

Ще жінка пише, що з людей просили по тисячі гривень на ремонт дорожнього покриття вулиці.

«Адекватні люди не погодилися на це, їх більше. Нам зробили такі хаотичні купи, які тут вже декілька днів», - йдеться у дописі.

Відео дня

Як пише Інна, деякі мешканці вулиці самотужки розрівнювали насипи.

Ми переглянули закупівлі Управління житлово-комунального господарства у електронній системі «Prozorro».  Жодного тендеру на ремонт вулиці Осипенка серед цьогорічних закупівель ми не знайшли.

- По-перше, дуже цікаво, хто з них просив тисячу гривень. По-друге, там жодних коштів не виділялося, - каже Євгеній Малащук, начальник Управління житлово-комунального господарства.

За словами начальника ЖКГ, ініціативні мешканці вулиці Осипенка звернулися з проханням відсипати ями. Керували процесом самі ж активісти.

- Все, чим ми допомогли - ми безкоштовно їм це все привезли. Це все було на безкоштовних засадах, цього навіть в програмі сесії не було, - пояснює Малащук. - Безкоштовно дала залізниця баласт. Ми своєю технікою все вивезли. Дорожники відсипали ще ями залишками асфальту там, де не вистачило баласту. Сьогодні (22 липня - авт.) мали це все діло спланувати і розрівняти, щоб там більш-менш проходити було легше.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up