Скільки платитимемо за газ у грудні?

Скільки платитимемо за газ у грудні?
  • «Вінницягаз Збут» повідомило про ціну природного газу в грудні

Ціна природного газу для побутових споживачів ТОВ "Вінницягаз Збут" у грудні 2020 року становитиме 8,85455 грн за м куб. У перерахунку на енергоодиниці це - 0,8369 грн/кВт-год.

Попри початок опалювального сезону і підвищення попиту на газ, фахівці ТОВ «Вінницягаз Збут» зберегти ціну газу для побутових споживачів Вінниччини на рівні попереднього місяця.

Відео дня

« Уникнути підвищення вартості природного газу у грудні вдалося також завдяки тому, що протягом останнього місяця на європейських біржах не відбулося зростання цін»,- зауважив директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.

Важливо сказати, що ціна газу могла б бути меншою, якби доступ до газу, який видобувається державними компаніями в Україні, мали всі учасники енергетичного ринку на рівних умовах. Адже вітчизняний ресурс дешевший за імпортний. 

Як змінити постачальника газу
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up