Смертельна ДТП: біля Пляхової автомобіль збив 36-річну велосипедистку

Смертельна ДТП: біля Пляхової автомобіль збив 36-річну велосипедистку
  • У Козятинському районі сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля Мitsubishi та велосипедистки. 
  • Потерпіла отримала травми несумісні з життям
  • Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Трагедія сталась вчора, 4 травня, близько 21:30 години неподалік села Пляхова.

За попередньою інформацією, 48–річний житель Київської області, керуючи автомобілем Мitsubishi, на автодорозі сполученням Біла Церква – Кременець допустив наїзд на 36-річну велосипедистку, яка рухалась в попутному напрямку по узбіччю дороги.

Від отриманих травм потерпіла померла на місці пригоди.

Відео дня

— Слідчим управлінням відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання  до 8 років позбавлення волі. Проводиться розслідування — йдеться в повідомленні.

Водій освідуваний, він тверезий. Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (11)
  • Валентина Трачук

    Співчуття родині. Вічна память.
  • Лена Носанчук

    Вечная память. Соболезнования родным.
  • Татьяна Слюсарчук

    Вiчна память
  • Натали Слободянюк

    Біль і сльози .співчуття родині.вічнс пам'ять.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up