Смертельна ДТП під Козятином: зіткнулися іномарка та рейсовий автобус

Смертельна ДТП під Козятином: зіткнулися іномарка та рейсовий автобус
  • Водій іномарки, мешканець Козятинського району, загинув на місці аварії. Ще четверо пасажирів травмовані
  • На місці аварії, де зіткнулись іномарка та маршрутний автобус, працюють слідчі та криміналісти 

Сьогодні, 17 травня, близько 14.00 неподалік м. Козятин водій автомобіля «Peugeot Partner» виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з маршрутним автобусом сполученням Житомир – Ружин.

Як повідомляють у відділку комунікацій національної поліції Вінницької області, на момент аварії у салоні маршрутки знаходились 19 пасажирів. Четверо з них отримали ушкодження та доставлені у лікарню.

Відео дня


46-річний водій «Peugeot Partner» від отриманих ушкоджень загинув на місці пригоди. 

На місці аварії працює слідчо-оперативна група та криміналісти. Причини аварії будуть встановлені в ході досудового розслідування. 

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up