«Дивлюсь і не вірю, що дідуся вже не має»: деталі трагедії в Махаринцях

«Дивлюсь і не вірю, що дідуся вже не має»: деталі трагедії в Махаринцях
  • В середу, 24 липня, в Махаринцях сталася жахлива трагедія.  Місцевий житель сидів на греблі ставка, та ловив рибу. Близько 17 години дорогою, що проходить біля ставка якого нарекли в народі “Грицюковий”, їхав трактор з прицепом. Ним керував 25 річний місцевий житель. 
  • На спуску до ставу прицеп відірвався від трактора.  Не керований дорожній засіб смертельно травмував 69 річного рибалку..

Що кажуть в поліції

— Близько пів на п’яту годину вечора 25-річний водій трактора з причіпом рухався по дорозі біля місцевого ставу. Під час руху транспортного засобу причіп відчепився та наїхав на чоловіка, який рибалив. —  На жаль, від отриманих ушкоджень 70-річний потерпілий загинув на місці події. Слідчий призначив ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені причини дорожньо-транспортної пригоди. Наразі трактор забрали на арештмайданчик. Слідчим відділом поліції відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст.286 КК України. За порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого, передбачене покарання - до 8 років позбавлення волі. 

Родичі  не могли стримати сліз

Родичі загиблого хотіли щось розповісти та не могли  стримати сльози. А представники преси не наполягали розуміючи, яке горе в родині. Онук Івана Івановича раз пораз приходив на місце трагедії та вдивлявся на місце, де ще вчора сидів з вудками його дідусь з двома впійманими корупцями. Дивлюсь і не вірю, що його вже немає. Як так можна бистро їздити по селу на крутих схилах. Тут же діти ходять, — через сльози підсумував онук.

Відео дня

Сільчанам шкода обох

Місцеві жителі кажуть, що ця трагедія нікого не залишила байдужим. В селі жили думкою, що 8-го вересня майже всім селом відзначатимуть 70 річний ювілей Івана Івановича. Ніхто навіть уявити не міг, що його життя так раптово обірветься на мирній рибалці.

— Світла пам’ять про нього у нас буде жити вічно, — каже ще один махаринчанин. — Це був чоловік, який обіймаючи різні посади в селі, ні з ким не посварився. Завжди вислухає людину і порадить правильне рішення.

 Сусіди, що живуть далі, також не могли стримати сліз. Просили не вказувати їх імена через непрохану чоловічу сльозу.

— А що ви можете сказати за 25 річного кермувальника? —запитали ми  у наших співрозмовників. — Це випадок, коли нам шкода обох, — кажуть вони. Тракторист навіть дуже порядна людина. Це випадок без злого умислу.

Багато ще на адресу винуватця аварії було сказано теплих слів тільки публікація сказаного може бути розцінена, як тиск преси на слідство.

Дмитро Артемчук

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up