Сонячні електростанції за 30 мільйонів євро. Принц Саудівської Аравії їде на Вінниччину

Сонячні електростанції за 30 мільйонів євро. Принц Саудівської Аравії їде на Вінниччину

- Добра новина для Вінницької області  - принц Саудівської Аравії дає 30 мільйонів євро на нові інвестиції.

- В результаті мешканці Вінниччини отримають нові сонячні електростанції та 100 робочих місць.  

В рамках робочого візиту та з метою офіційного запуску проекту Вінницьку область відвідає принц Саудівської Аравії – Абдуллібін Ялаві Аль Сауд. Візит відбудеться наприкінці квітня 2017 року. Планується підписати Договір про взаємодію, співробітництво та супровід інвестиційної діяльності між Агенцією регіонального розвитку вінницької області та ТОВ «Поларіснет». На території Ставківської сільської ради Піщанського району та Лузької сільської ради Чечельницького району інвестор спорудить сонячні електростанції, які генеруватимуть 30 мВт екологічно-чистої електроенергії. За інформацією Вінницької ОДА, обіцяють створити до 100 робочих місць.

Довідка:  Агенція регіонального розвитку Вінницької області – недержавна неприбуткова установа, засновниками якої виступають: Вінницька обласна державна адміністрація та обласна Рада, Вінницька обласна асоціація органів місцевого самоврядування, Вінницький національний технічний та медичний університети. На меті Агенції: сприяти всеохоплюючому регіональному розвитку Вінницької області та її окремих територій за рахунок залучення інвестиційних та додаткових ресурсів, а також здійснення комплексу заходів, направлених на покращення іміджу області та розвиток бізнес-середовища.
Ольга БОБРУСЬ
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Наталья Рясная

    Краще б мафія дала гроші, то точно боялися б красти...
  • Наталья Рясная

    Краще   мафія дала б гроші, то точно боялися б  красти...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up