Спеціалісти команди INTERSOS надавали переселенцям у Пиківцях психологічну допомогу

Спеціалісти команди INTERSOS надавали переселенцям у Пиківцях психологічну допомогу
  • В Пиковецькому старостинському окрузі Козятинської міської ради, мобільна команда INTERSOS проводила психологічне роз'яснення людям ВПО, які знаходяться зареєстровані в старостинському окрузі.

Про це повідомляє Олена Борчаківська у групі  Життя Пиковець

— Війна на Україні зруйнувала звичне життя мирних людей. Багато мільйонів людей втратили свої домівки, були змушені переїхати до інших областей, міст та сіл. Війна дуже вплинула на людей, дорослі і діти пережили великий стрес, втративши відчуття безпеки, що в свою чергу психологічні наслідки якого можуть бути небезпечними для здоров'я у подальшому. Саме тому у старостинському окрузі Центр надання соціальних послуг, спільно з мобільною командою INTERSOS була проведена робота для вимушено переселених осіб, — пишуть у повідомленні

Відео дня

Спеціалісти, психологи благодійної організації спілкувалася особисто з кожною людиною, розбирали по деталях тривожність та проблеми кожної особи окремо. Надавали курс фізичних вправ для заспокоєння організму в стресовій ситуації.

Загалом роботу компанії INTERSOS проводить у Пиковецькому окрузі вже вдруге. Вимушено переміщені особи завжди відвідують заходи які організовує благодійна організація.

— Можливо якщо комусь необхідна психологічна підтримка, будь ласка звертайтесь! Завжди раді допомогти! — підсумували у дописі

Додамо, днями у Пиківцях роздавали продуктові набори

Читайте також:

«Цього не потрібно соромитися»: для сімей бійців з Вінниччини відкрили лінії психологічної допомоги

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up