Спортивно-туристичний Козятин: наші з області привезли «бронзу»

Спортивно-туристичний Козятин: наші з області привезли «бронзу»

Команда учнів Козятинського району на змаганнях туристів-краєзнавців Вінниччини виборола ІІІ місце

Команда учнів Козятинського району гідно продовжила справу вчителів... 
На 57 обласних змаганнях туристів-краєзнавців Вінниччини вибороли ІІІ загальнокомандне місце. Команда у складі учнів Самгородоцької школи (тренер Благодир О.А.), Вернигородоцької школи та школи-інтернат-гімназії (тренер Чашковський Ф.А.) виступали у кубках з водного, гірського, вело, пішохідного туризму та спортивного туризму.

Вибороли ІІ місце у слаломі, Дмитро Костенко та Дар'я Шевчук зайняли І місце зі скелелазіння (дистанції на швидкість та складність), разом зайняли І місце на дистанції рогейн.

Відео дня

 Андрій Нестеренко виборов ІІІ місце зі скелазіння, а разом з Віталієм Багодиром зайняли ІІІ місце на дистації рогейн.Руслана Мазур у фіналі зайняла ІІІ особисте місце на дистанції спринт-нокаут зі спортивного орієнтування. 

 


— Команда та тренер дякують суддям Віктору Баюку та Сергію Казмірчуку за допомогу, особливо за дрова (риба в цьому році не ловилася). Особлива подяка Олегу Благодиру. Дякуємо водію Миколі Степанчуку (після поїздки в Гранітне він може сміливо брати участь у раллі по бездоріжжю). Особлива подяка відділу освіти та позашкіллю Козятинської РДА Аліні Діденко за підтримку та можливість поїхати на ці змагання...— пишуть у фб переможці

Релдакція приєднується до вітань

Читайте ще:

На обласних змаганнях авіамодельного спорту наші краяни на другому місці
 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up