Спортивні перемоги: козятинські залізничники змагалися з гирьового спорту та армреслінгу

Спортивні перемоги: козятинські залізничники змагалися з гирьового спорту та армреслінгу

Козятинські залізничники в турнірах з армспорту та гирьового спорту серед працівників регіональної філії вибороли золото, срібло та бронзу
 

Минулої п’ятниці на ФСК «Локомотив» відбулися завершальні у рамках підготовки до ХХІ Спартакіади регіональної філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця змагання з гирьового спорту та армреслінгу (пише «Укрзалізниця»)

Результати:

З армспорту третє місце у ваговій категорії до 80 кг виборов атлет команди Козятинської дирекції залізничних перевезень Максим Андрійчук. Переможцем турніру у ваговій категорії від 80 до 90 кг вийшов атлет Владислав Лукіянчук. У ваговій категорії понад 90 кг друге місце в Сергія Голосая.
У грирьовому спорті в категорії до 80 кг друге місце посів Олександр Кісільов. Понад 90 кг друге місце у Дмитра Герасимчука.

Олександр Кісільов виборов срібло

Відео дня

 

Сергій Голосай з дипломом

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up