Стан постраждалих дітей у смертельній ДТП на Вінниччині погіршився

Стан постраждалих дітей у смертельній ДТП на Вінниччині погіршився

Винуватець автопригоди свою вину визнав, але каже: був тверезий.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.16:45

Нагадаємо, позашляховик «Ауді» на великій швидкості виїхав на зустрічну і по черзі зіткнувся з «Фольксваґеном» та з «Опелем». У «Фольксваґені» їхали дід із бабою й онуки. Подружжя загинуло, за життя дітей борються лікарі. Як з'ясувалося, водій позашляховика був п'яний. 

У вінницькому міському суді сьогодні обрали запобіжний захід у вигляді двох місяців під вартою без права на заставу водієві позашляховика "Ауді".  На відео, яке зняли очевидні, видно, що винуватець аварії ледь тримався на ногах.

— Водій "Ауді" був освідуваний, за кермом він перебував у стані алкогольного сп'яніння, — розповіла Анна Олійник, речниця поліції Вінниччини.

Відео дня

Водій свою вину визнав, але каже: був тверезий. Вживав лише за добу аварії, а ще має проблеми зі здоров'ям. Також каже, що можливо його засліпило сонце. Діти, травмовані у цій аварії у критично тяжному стані. Восьмирічний Іванко та його п'ятирічна сестра Іванка у реанімації. Дівчинка зараз на межі життя і смерті.

— Вона має критичне ушкодження кількох органів, важку черепно-мозкову травму. Була пошкоджена селезінка  - видалили, пошкодження кишківника, є переломи кісток тазу, переломи стегна, закрита травма органів грудної клітки, вона зараз на штучній вентиляції легень — зауважив ТСН Анатолій Стародуб, завідувач відділення інтенсивної терапії.

Як повідомляють в ТСН, погіршився стан і хлопчика. Він теж у комі з відкритою черепно-мозковою травмою. Діти залишились фактично сиротами, бо матір померла, а батько позбавлений прав. Виховувала їх бабуся та дідусь, які загинули. Восьмирічний Іванко вже не вперше потрапляє у біду. Минулого року його до невпізнаваності побила мачуха, також хлопчик вказував і на батька. Після цього його віддали під опіку бабусі.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up