Стоїте в черзі в аптеці чи в супермаркеті? Безпечна відстань — півтора метри

Стоїте в черзі в аптеці чи в супермаркеті? Безпечна відстань — півтора метри
  • МОЗ закликає дотримуватися посилених санітарно-гігієнічних норм під час карантину у мережах супермаркетів, аптек, банків

Відомо, що під час каранитну діяльність цих закладів не підпадає під обмежувальні заходи. Однак для захисту здоров’я громадян МОЗ закликає дотримуватися посилених санітарно-гігієнічних норм, забезпечити працівників засобами індивідуального захисту, облаштувати робочі місця, забезпечити наявність дезінфікуючих засобів.

— Особливо пильно стежте за станом здоров’я своїх працівників у цей період. Звертаємося і до відвідувачів цих закладів. Рекомендуємо без нагальної потреби їх не відвідувати та по можливості замовляти необхідні послуги онлайн. Якщо відвідування місць масового скупчення уникнути не можна, то для зниження ризику інфікування дотримуйтесь дистанції у прикасових зонах та в торговельних залах, — йдеться у повідомленні МОЗ.

Безпечна відстань між людьми, які стоять у черзі на касі, має бути не меншою за 1,5 метра. Зазначається, що на цій дистанції загроза потрапляння вірусу в організм від носіїв суттєво зменшується.


Відео дня

Нагадаємо:

В Україні зафіксували 73 випадки коронавірусної хвороби COVID-19

З понеділка обмеження під час карантину посилюються
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up