Сцена, що горіла, відновлена за 300 тисяч!

Сцена, що горіла, відновлена за 300 тисяч!

У травні міський голова Пузир проплатив з бюджету міста майже 303 тисячі гривень за ремонт і реконструкцію сцени в міському будинку культури (вул. Героїв Майдану, 22)

Будівельники прибули аж зі Львова із Проектно-конструкторського технологічного бюро.

Нагадаємо, що напередодні 2016 нового року будинок культури горів. На гасіння приїздило чотири пожежні екіпажі! Тоді збиток офіційно склав аж 122 гривні (не тисячі!) — справжні метаморфози погорілого театру. У той час, коли пожежники списали затрат більше 10 тисяч гривень.

Пожежу тоді засекречували, щоб приховати реальні збитки. За нашими даними, на ремонт потрібна була не одна тисяча гривень, в тому числі на заміну проводки. На момент відеофіксації нашими журналістами 16 січня 2016 року всі входи і виходи в кінозал були завбачливо зачинені. Про це можна подивитися ролик в ютубі https://www.youtube.com/watch?v=nag6dXFWpi0

Відео дня

І сьогодні випливла сума на реконструкцію — 303 тисячі гривень. Цікаво, що відповідального за погорілий театр ніхто і не шукав.

Трагедія якраз і закладена в цільовому використанні приміщення, де можуть перебувати одночасно до тисячі дітей. Тому такий мутний проект безпеки і пожежа свідчить про одне: бомба закладена під кожну дитину, що йде в заклад культури.

Терористи-закладачі, це місцеве МНС та посадовці міської ради, які перебувають у змові? Бомбу назвемо службовою халатністю, зловживанням владою. Нехтування елементарними нормами безпеки в місцях скупчення людей. Нецільове використання коштів. По техногенності можливих катастроф — це місцевий Чорнобиль. Вірити чиновникам від влади — це все одно, що обманювати самого себе.  Як мінімум, для почуття власної безпеки на всі заходи треба брати заручниками міського голову, або начальника відділу МНС, або членів їх родин. Щоб відразу ж на місці вчинити народний суд. Як мінімум, негайним оголенням макітри.     

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • городянин

    останнім часом газета все більше перетворюється в помийку, куди всякий охочий може жбурнути  любий  непотріб,  облити брудом, не несучи за це ніякої відповідальності.  Гидко дивитись, на що перетворилась  газета.

    Влад Лісовий reply городянин

    А мне на тебя противно смотреть, как подтираешь оркушке. Сядь и сиди спокойно   и дуй в свою трубочку-дудочку, пока к тебе не добрались и твоей деятельности прошлой и сегодняшней. Отмывание денег в эшелонах власти для тебя сердечная темы, потому как на ней зарабатываешь всю жизнь
  • городянин

    не знаючи теми, не оперуючи ніякими фактами, не бачучи об"єм проведених робіт  писаи всяку х*рню - ось рівеь  нашої сумнозвісної "RIA -  Козятин"!!!  А те, що  настил сцени  дерев"янирй і елементарно зношується, і його потрібно періодично міняти  не приходило в "макітру" дописувачу?

    Влад Лісовий reply городянин

    Так тож добре що міняють.Зноріла офіційно проводка.Стара не витримала.Не ПОМІНЯЛИ зато сцену ремонтують.Грубе порушення законів фізики.Непослідовність робіт.Ремонт з наружи і бардак в середині.Де логіка

    козятинець reply Влад Лісовий

    А шо там ботати я жду щоб хтось підсмаживсь.

    Влад Лісовий reply Влад Лісовий

    Гроші на ремонт вже освоїли.По кишеням.Перед пожаром.Проводку поміняли а горіла стара під нагрузкою алюмінієва.По документам мідна.

    козятинець reply Влад Лісовий

    Немає помсти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up