За зберігання та збут наркотиків у Козятині чоловіку загрожує 12 років за гратами

За зберігання та збут наркотиків у Козятині чоловіку загрожує 12 років за гратами
  • Калинівська місцева прокуратура Вінницької області затвердила та направила до суду обвинувальний акт стосовно жителя Житомирської області, який підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 309, ч. 3 ст. 311, ч. 2 ст. 317, ч. 2 ст. 315, ч. 2 ст. 313, ч. 1  ст. 263 КК України ( організації та утримання місця для незаконного виробництва, виготовлення психотропних речовин, наркотичних засобів; незаконне виготовлення, придбання та зберігання обладнання, призначеного для виготовлення психотропних речовин; схилення неповнолітньої особи до вживання наркотичних засобів; збут психотропної речовини в місцях масового перебування громадян а також незаконне придбання, зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу).

За версією слідства, чоловік винайняв кілька квартир у Козятині та, в подальшому, придбав, з метою виготовлення наркотичних засобів та психотропних речовин, обладнання, що має спеціальне хіміко-технологічне призначення. Використовуючи дане обладнання, в період червня 2018 року – червня 2019 року виготовляв наркотичні засоби та психотропні речовини, які за грошову винагороду збував місцевим жителям.

Окрім цього, слідством установлено, що обвинувачений придбав та зберігав 9 набоїв до вогнепальної зброї калібру 5,45 мм без передбаченого законом дозволу.
З урахуванням ступеню суспільної небезпечності скоєних злочинів, особі загрожує покарання  до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юлия

    Арсянюк попался штоли?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up