Свята останнього дзвоника цьогоріч не буде

Свята останнього дзвоника цьогоріч не буде
  • Завтра, 29 травня - останній день шкільного року.
  • Зазвичай на свято останнього дзвоника ми йдемо до шкіл міста, робимо фоторепортаж і спілкуємося з випускниками.
  • Та не цього року, оскільки через пандемію коронавірусу збиратися на святкові лінійки заборонено.
     

Чи дозволяти урочисті святкування останнього дзвоника та випускних вирішували 22 травня на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Комісія постановила заборонити ці заходи. Тож цьогоріч учні шкіл не збиратимуться на святкові лінійки.

Ми зателефонували до міських шкіл і поцікавилися, чи не планують вони проводити онлайн-святкування за допомогою різноманітних програм. У школі №2 сказали, що нічого такого не планують. Школа-ліцей теж не святкуватиме останній дзвоник онлайн. Зате там підготували відео-привітання для учнів, яке розмістять завтра на Фейсбук-сторінці навчального закладу.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up