Свято сім’ї: як розважалася малеча разом з батьками

Свято сім’ї: як розважалася малеча разом з батьками
  • У четвер на площі Героїв Майдану влаштували безкоштовні забави для дітей та батьків.
  • Малеча й дорослі грали в рухливі ігри, робили гігантські мильні бульбашки, плели кількаметрову косу.
  • Усе для того, аби зміцнити стосунки і навчитися проводити разом час.

Чотирирічна Маша прийшла на свято з бабусею.

— Я ловила рибку і кидала кульку, — каже дівчинка. — Я за це отримала цукерку. Мені сподобалося рибалити.

Відео дня

А дев’ятирічна Юлія спробувала себе чи не у всіх іграх.

— Я грала надувну кульку з водою, пробувала зловити сачком стрибаючі яєчка та кидала мішечки. Найбільше мені сподобалися кульки з водою, — ділиться враженнями юна козятинчанка. — Треба одне в одного кидати кульку і ловити. А якщо вона луснула і вода вилилася, то ти програєш.

На свято Юля прийшла зі своєю подругою Настею.

— Ми грали однакові ігри, — каже Настя. — Мені найбільше сподобалася гра з яєчками. Вони підстрибують і їх треба ловити сачком. Мені дуже сподобалося, бо грати дуже важко. Поки ти зловиш! Нам тут весело. Дуже цікаве свято.

Організатори підготували для гостей свята розваги на різний смак. Малеча грала в боулінг, робила гігантські мильні бульбашки, як Губка Боб, пробувала себе у ролі борців сумо, стрибала на батутах, плела разом з дорослими гігантську косу.

Хтось вишикувався у черзі за аква-гримом. За кожну перемогу у конкурсі діти отримували солодкий приз.

— У нас гра така: тут є цифри, — пояснює Василь. — І отвори. Стає дві людини. Їм треба влучити мішечком в отвір. Хто набере більше очок, той і виграв.

— Наша гра називається “Джанга”, — розповідає Дана. — Потрібно побудувати башню, а потім діставати по одній цеглині. Якщо впаде, то ви програли. Змагаються дві команди.

Для гостей свята провели лотерею. Кожен зареєстрований отримав бейджик з іменем. А ввечері був розіграш.

Також на святі показали біблійну сценку про сім’ю Якова. Це історія про чоловіка, який мав 12 синів. Між ними було постійне суперництво. Вони ненавиділи наймолодшого брата Йосипа і продали у рабство, аби спекатися його. Але історія має щасливий фінал: Йосип став могутньою людиною і пробачив братам усі кривди.

— Цю сценку ми показали для того, щоб пропагувати взаємоповагу між батьками і дітьми, а також між братиками і сестричками, — пояснює Тетяна Сердюк. — Дуже часто в сім’ях не налагоджені стосунки. Бо батьки багато часу витрачають на те, щоб заробити кошти.

Захід провели для того, аби зміцнити стосунки усередині сім’ї та навчити людей сімейних цінностей.

— Ми робимо це для того, щоб сім’ї були дружніми і діти були слухняними, — каже Равшан, один з організаторів. — Щоб вони довіряли батькам, а батьки любили своїх дітей.

— Ми хочемо показати, що сімейні цінності важливі, — додає Юлія, представник міжнародного благодійного фонду “Абетка життя”. — І безкоштовно для вашого міста  провести це свято, щоб було трошки радості для дітей і для дорослих.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up