Такі маршрути не для людей

Такі маршрути не для людей

Скарги, з якими звертаються на неправомірні дії перевізників автобуса №3, не рідкість. Та не завжди винні в таких порушеннях самі водії. Іноді підводить транспорт. Так, наприклад, 31 грудня з центру міста до зупинки “Червона калина” не було рейсу на 10.55 та 11.55. Причина — поломка транспорту. 12 січня не було рейсу на 12.50 — також поломка транспорту. Тільки людям, які розраховують вчасно потрапити на місце призначення, що робити?

Перевізник, який виграє тендер на перевезення пасажирів, мабуть, зобов’язується виконувати всі пункти договору? І якщо транспорт настільки зношений, що так часто ламається, то, мабуть, щось не так з самою ліцензією?

Ще людей, що користуються послугами маршруту №3, непокоїть те, що автобус не завжди їде до кінцевої зупинки “Червона калина”. У період снігопадів автобус розвертається біля магазину. Є випадки, що водії дійсно через великий сніг не можуть розвернутися на кінцевій. А буває, що водії знаходять тільки причину, щоб не їхати до кінцевої.

І останнє. На всіх зупинках цього маршруту від Центру до Червоної калини відсутня будь-яка інформація стосовно руху транспорту.

Відео дня

Коли ж про людей згадають у місцевому “білому домі”?

 

Прокоментувала ситуацію газеті “RIA-Козятин” перевізник Віра Казмірчук. За фактом 31 грудня на рейси 10.55 та 11.55 до неї ніхто не звертався. Відносно рейсу на 12.50 з центру, то це був рейс пільгової категорії. Можливо, автобус був переповнений пільговиками і відправився раніше.

Що стосується розвороту автобуса біля магазину, то такі факти бувають, але тільки тоді, коли нерозчищений розворот на зупинці “Червона калина”. Стосовно застарілих чи відсутності розкладів руху звертатися нам порадили за роз’ясненням у міську раду.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up