Тарифи на воду зросли на 15-20%. Скільки платитимемо?

Тарифи на воду зросли на 15-20%. Скільки платитимемо?
  • В Україні зросли тарифи на центральне водопостачання й водовідведення. В середньому на 15-20%- в залежності від регіону.
     

У вівторок, 4 лютого, відбулось засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Члени комісії підписали постанову №283 від 04.02.20 р. «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141» про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.  

Постанова набирає чинності з 5 лютого цього року.

Зростання тарифів пояснюють зростанням вартості електричної енергії, мінімальних гарантій в оплаті праці.

Відео дня

У Вінниці вода по 21,60, а в Козятині — 41,13.

Ось такі оголошення розклеєні по під'їздах багатоквартирок

Козятинчани таким підвищення плати за, по суті, технічну воду обурені.

Ось що вони пишуть в соцмережах з цього приводу

 

А що Ви думаєте про таке різке підвищення тарифу на воду? 

(Пишіть в коментарях)

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Stepan Petrenko

    Задекларовано підвищення тарифів на 15 - 25 відсотків, а зробили майже на 300 відсотків. Чи існує ще верхня межа одноразового підвищення тарифів, яка не так давно ще була? І ще - з якого саме дня вводиться новий тариф - раніше потрібно було за певний термін до вводу нового тарифу повідомляти про це насселенню через ЗМІ та розклеювання об'яв.
  • Іраїда Рішан

    Геноцид
  • Полковник Нєгодяєв

    Запрошую усіх небайдужих до долі рідного міста Козятин та України у цілому прийняти участь у завтрішньому зібранні у будинку культури... Потрібно щось робити, так як судячи з усього недалекий той час, що внаслідок роботи у владі злодіїв та шахраїв ми втратимо не тільки країну, а й самі опинимося у рабстві... Надіюсь на розуміння!!!
  • Анатолій

    Це все наслідки того, до чого ми прийшли ще в кінці 2013 року... Злочинна влада хоче продовжувати грабувати і їй потрібно десь брати кошти собі на захмарні зарплати та премії... МВФ кредитів не дає, в бюджеті коштів не вистачає, щоб їх тянути з бюджету, от вони і вишукують собі методи збагачення... Тянуть з людей останнє, що можна... Опротестування місцевою владою ні до чого не призведе... Народу самому потрібно діяти рішуче, а після вибирати такий, як потрібно шлях... Як показує час, ми обрали невірний шлях ще в 2013-14 роках, а все інше це його наслідки...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up