«Тинок» працює лише до 20-ої. Про нові обмеження і правила у місті

«Тинок» працює лише до 20-ої. Про нові обмеження і правила у місті
  • Від учора Уряд посилив карантинні заходи.
  • В дію вступили нові обмеження.
  • У Козятині теж запровадили нові правила.
  • Які магазини працюватимуть менше, до котрої відчинений ринок та що дозволили продавати?
     

У п’ятницю, третього квітня знову зібралася комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Обговорювали посилення карантинних заходів.

Загалом більшість обмежень співпадають із тими, що прийняв Уряд: заборонено перебувати у громадських місцях без маски чи респіратора, дітям до 14 років не дозволено перебувати у громадських місцях без супроводу дорослих, також не можна збиратися більше, ніж двоє. Виключення — службова необхідність чи супровід дітей. Так само заборонено відвідувати сквери, зони відпочинку, лісопаркові та прибережні зони. Тепер там можна тільки вигулювати собак, або перебувати за службової необхідності.

Проте є правила, які стосуються виключно нашого міста.

Відео дня

Цілодобові магазини «Тинок», «24 години», «Таймаут» і магазин-кіоск біля автостанції тепер працюватимуть з 8 до 20-ої.

За умови дотримання санітарних норм дозволили продавати деталі та прилади для сільськогосподарської техніки та транспортних засобів, мобільні телефони та планшети, тобто, засоби зв’язку, добовий молодняк свійської птиці, але лише на дозволених торгівельних майданчиках.

Ринок «Хлібодар» відтепер працює з 8 до 13, але на 20 квадратних метрів площі має бути не більше одного покупця. У черзі треба зберігати дистанцію 1,5 метра, а всі покупці і продавці мають бути в масках чи респіраторах.

Читайте також:

Нові обмеження і правила у місті через карантин

Як зміниться наше життя з понеділка, 6 квітня. Роз’яснення нових обмежувальних заходів

Фото дня: Козятин в день посилення карантину
Чи дотримуються у Козятині карантинних норм під час доставки хліба?


 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Светик Русакевич

    День другий, Тайм-аут працює!!! Купа людей. Траса, хто звідки їде невідомо..... Люди добрі , ну як так?????? Для кого пишуться постанови і накази????
  • Наталья Яковец-Швец

    На базарі наливайки працюють.
  • Николай Есипенко

    Люди риють собі,  всі ж розуміють навіщо і чому.  Маски то таке,  а от толпа - дуже небеспечно. Кожен повинен розуміти,  а ні -  хто за руку відведе?  А от лопатки обстукати потім можуть.  Шануймося
  • Ольга Мельник

    Підскажіть будь ласка,  в якому саме місці продають добовий молодняк птиці?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up